Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizaee234

Nigdy więcej faceta spod znaku Panny. To już drugi raz jak się nacięłam.

Polecane posty

Gość astrozonk
wyslalam ci maila motylek. zajmuje sie astrologia.

Gość Lilly Evangeline*_
ja w taką indywidualny horoskop wierzę. Jestem spod znaku lwa ale ascendent mam w rybach i zauważam, że z wiekiem przejmuję coraz więcej cech ryby np.wrażliwość i tzw. 6 zmysł;)

Gość astrozonk
Lilly, a wiesz w ktorym domu horoskopu masz neptuna i w jakim znaku?

Gość rumburaczyca
astrozonk w astrologii zmiany czlowieka tez sa widoczne... poniewaz istnieje cos takiego jak tranzyty planet, dyrekcje itd. Skoro tak - to stwierdzenie że dla Skorpiona lepszy bylby Strzelec niż Panna jest trochę śmieszne, gdyż każdy Skorpion, Strzelec czy Panna ma swoje życie i swoje problemy które go ksztaltują w sposób szczególny... pewnie się czepiam ale wlaśnie takie generalizowanie jest trochę niepowazne ...

Gość Lilly Evangeline*_
niestety nie pamiętam tego a jakie to ma znaczenie, co od tego zależy?

Gość takie tam duperele
Miałam męża spod Panny- obrażalski, niedowartościowany doopek, cięty na kasę i dzifki, zero dowcipu, polotu i inteligencji :(

Może jest materialistą, chociaż bardziej podchodzi mi to pod realizm... Czasem bywa gburem i raczej jest powściągliwy w okazywaniu uczuć, bardzo drobiazgowy i pracoholik wręcz, ale ja tam kocham moją Panienkę ;)

Gość astrozonk
rumbu...... dlatego wlasnie mowie, ze potrzeba danych osobowych... data, godz urodz, miejsce....

Gość astrozonk
neptun wlada rybami, wiec neptun dookresla ciebie jako osobe; ale rowniez tutaj wazne sa polaczenia neptuna z innymi planetami , swiatlami... oraz rzecz jasna relacje innych planet ze soba.. autorka, cos zniknela.... widac, jednak pomocy nie chce.

Hej nie ma znaku dobrego czy złego w życiu partnerskim poprostu trzeba sie umiec dobrac w bardzo pieczałowity sposób. Charakter czlowieka sklada sie z trzech czesci a mianowicie z charakteru ziemskiego, umysłowego i uczuciowego. Znak zodiaku oznacza jedynie charakter cielesny czyli sposob wykonywania poparty umyslem i duchem. Stąd tyle różnych charakterów w kazdym znaku zodiaku. Chcący dowiedziec sie wiecej zapraszam do odwiedzenia naszej strony http://poznajcharakter.eu/