Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikosss

Czy znacie prawiczka w wieku 30 lat lub wiecej i jaki on jest

Polecane posty

Gość gdzie on jest........

Gość rozamundda
znam jednego, swietny gosc, nawet przystojny, tylko markotny troche, depresje ma juz od paru lat:(

Gość pijanapowietrzem
ja tez znam,ma 28 lat i jest to facet idealny, pochodzi z dobrego domu,jest prawnikiem(radca prawnym), nie mial nigdy dziewczyny, jest bardzo przystojny,jesli chodzi o relacje damsko-meskie jest niesmialy, a jak ostatnio stwierdzil,dzieci i rodziny nie zalozy,gdzyz to za duza odpowiedzialosc..

Gość zzznnnaaammm
32 lata. Jaki jest ? Dobry człowiek, pracujący, dobrze zarabiający, ale siedzący całymi wieczorami po pracy w domu.... Mieszka z rodzicami, mamusia robi mu kanapki, on idzie do pracy, przychodzi, je obiadek i siada przed Playstation.... kończy grać, je kolacje, zobaczy coś w necie i idzie spać. Tak dzień w dzien... ale jest z niego bardzo dobry człowiek..... tylko nieśmiały i udający, że jest mu tak dobrze Kasę odkłąda na konta, sam nie wie po co, ale ma już spooooro. Wydatków nie ma, czasem jakąś nową grę kupi, albo coś do ubrania.... no albo prezent bliskiej rodzinie.... Żal mi go, udaje, że jest mu dobrze, ale wiem, że tylko udaje....

Gość gdzie on jest........

Gość a skad wiesz ze udaje

Gość zzznnnaaammm
Pewnie to pytanie było do mnie. Wiem, że udaje, bo kiedyś go zaprosiłam na grila i trochę wypił (a on mało pije i szybko go "kopło" ) to mi się wygadał, ze zazdrosci swojemu bratu, który ma rodzinę....