Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybak z. bagien

Kobiety to paskudne trole- udowodniono naukowo

Polecane posty

Gość Rybak z. bagien

Hi, to znowu ja Rybak z bagien. Chciałem zapodać kolejny temat z serii: "Sfrustrowany samiec". Jak mnie jeszcze nie znacie, to wam podpowiem że podobnych tematów powstało mnóstwo i większość z mojej ręki.. Przejdźmy zatem do faktów. 1) Kobiety są materialistkami; 2) Kobiety są głupie; 3) Kobiety to druga kategoria człowieka. Proszę o wypowiedzi, co na ten temat myślą rozgoryczeni mężczyźni? Zapraszam Tyko proszę po kolei !

Gość ponętna Monika
jaki lubisz seksz?

Gość ponętna Monika
80%?

Gość A co myślisz o Swojej Matce
ponoć też Kobieta czy jest lub była materialistka itd a może Twoja siostra

Gość pgmiw
:) Nie wiem czemu, ale chce mi się śmiać z tego topiku. Ciekawam czy masz dziewczynę. No, ale wypowiadając się na temat to nie of kors nie zgadzam się. 1. Ile razy to kobieta pracuje a mężczyzna nie 2. Ile razy to kobieta robi doktorat, habilitację, etc. 3. Skądś takie coś wymyślił?

Gość ponętna Monika
wybieracie puste lachony, patrząc jedynie na ich sylwetkę, to się nie dziwcie, ze to głupie i leci na kasę, taka kobita wie, ile jest warta

Gość A co myślisz o Swojej Matce
ciekawe co Ty wyssałeś z mlekiem matki CYNIZM ide

Gość Rybak z. bagien
pgmiw- skąd ja to wiem? Ja zwyczajnie jestem najmądrzejszym samcem jakiego ziemia zrodziła, a kobiety są głupie. Poparł bym moją wypowiedź linkiem, ale pewnie by się nie otworzył, więc po co zaczynać w ogóle. A czy wspomniałem już, że jestem nieomylny? hmmm

Gość ponętna Monika
powtarzam, nie wybierac pustych lachonów ew. zmienić wyrzuty na; czemu sliczne dziewczyny sa materialistkami i sa glupie

takie stwierdzenia są tak absurdalne :O:O podaj link do stron gdzie przeczytałeś te brednie skoro tak sądzisz to mamy rozumieć,że jesteś gejem no bo jak można kogoś uważać za głupka i druga kategorie człowieka :O:O przyznaj się,że masz małego albo jesteś tak paskudny,że żadna cie nie chce bo gdybyś mógł mieć zajebistą laskę to byś skomlał na kolanach ,żeby tylko z tobą była :O

Gość Rybak z. bagien
pgniw- nieee, nie mam dziewczyny żartujesz? Nigdy nie miałem, ale wiem na pewno, że się do niczego nie nadają, bo jak spadłem z dachu swojego bloku dostałem wizję- objawił mi się Św Piotr i powiedział: "idź synu zwalczaj kobiety" i po prostu to robię. Misja- tyle.

Gość Forum strona główma
Zgłoś do usunięcia

Gość Rybak z. bagien
przystojniaczek- nawet nie próbuj ze mną konkurować, bo co ty tam jesteś wart? Pewnie miałeś kobiety, a ja nie to stanowi moją duchową wyższość nad tobą kutasiku ;)

Gość Rybak z. bagien
Ja tam nie mam żadnych podstaw moralnych, więc tak mogę sobie bezkarnie obrażać ;) Nie ma co się burzyć, przecież mówię, że jest to potwierdzono naukowo, a jeśli tak mówię to tak jest. Linków nie podam- przecież i tak nie będziecie ich umiały odpalić.

Gość to dobre
To jest chyba jakaś prowo

Gość ciemno
Rybak, cos nowego prosze , bo Ty chyba o niczym innym nie potrafisz rozmawiac jak tylko o kobietach jako podgatunku ... nie masz czegos ciekawszego do powiedzenia???

Gość ciemno
heheh misja "idź synu zwalczaj kobiety" :) na kafeterii probujesz??? a to zwalczysz :)

to dobre To jest chyba jakaś prowo Widzę że bardzo inteligentna jesteś skoro masz jakiekolwiek watpliwości i nie odróżniasz prawdziwego rybaka od podszywacza .Żal mi takich kobiet o tak małej inteligencji

Gość pgmiw
Rybaku, myślałam właśnie, że nikogo nie masz ;) Zakładając, że masz rację, czy moógłbyś dać linka do jakiejś publikacji, w której jest to potwierdzenie naukowe. Oczywiście liczę na jakąś publikację z pierwszej półki, tj. z PUBMEDu. Szkoda, że masz takie złe nastawienie, doprawdy nie mogę go zrozumieć. W sumie to tak jakbym stwierdziła, że: 1. mężczyźni patrzą tylko na wygląd 2. mężczyźni mają obrzydliwe nawyki. 3. etc.

Gość Rybak z. bagien
ciemno- co ty tam wiesz o kobitach, ja mnóstwo choć żadnej nie miałem! To jest dopiero osiągniecie! Wiesz ile trzeba mieć wiedzy i znajomości w tym temacie? Mi kobieta w ogóle nie jest potrzebna jak więkrzości mężczyzn. Lepiej walić Niemca w hełm sapiąc przed kompem. Po co w ogóle są kobiety? Mama mnie urodziła i co z tego ma? I co ja z tego mam. Oj płytkie te baby, tylko pieniądz żadnej wiedzy choćby podstawuśkiej.

Gość pgmiw
ps cieszy mnie to, że przynajmniej kulturalny jesteś Niesamowicie bawią mnie Twoje stwierdzenia :)

Gość matacz ,,,...
napewno w tym temacie nie ma tu ani jednej z tych madrych i normalnych i choc normalnosc jest pojeciem wzglednym ... to trafiam w dziesiatke , choć ... pomylic sie co do 100 procentowoasci sie też mogę

Gość Rybak z. bagien
pgmiw- ty mnie nie oceniaj maluteńka, już się miałem do ciebie nie odezwać, bo co tam mądry ma z kobietą gadać, no ale laska to laska. Co mi powiedz maleńka? Może na kawkę w wekenda? Wiesz ja jestem sam, trochę zagubiony, fakt że brzydzę się kobiet ale mogła byś się ze mną umówić, myślę że jesteś na tyle głupia :)