Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywny obserwator

Czy jeśli powiem, że polki są nudne i wymagające Bóg wie czego w łóżku

Polecane posty

to skłamię? Chyba nie... Mam 34 lata, przez moje życie przewinęło się sporo kobiet, głównie polek... ale miałem też okazję zbliżyć się do brytyjki, czeszki, francuzki, rosjanki... I na podstawie tego co udało mi się zauważyć stwierdzam, że polki właśnie takie są! Wymagają od swoich partnerów aktywności i pomysłowości, podczas gdy same nie są skore do zaspokajania potrzeb swoich partnerów i "oddają się w pełni jemu" w sensie - jestem Twoja, Ty rób, ja będę leżeć i się delektować. Wiem co mówię :) Polki są strasznie dziwne jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, rosjanka z którą miałem okazję się zbliżyć, była niesamowicie wyuzdaną i bezpruderyjną kobietą, zaskakiwała mnie na każdym kroku. Czeszka (co strasznie mnie zaskoczyło) była namiętną, pełną czułości kochanką... z każdym razem czułem, że coraz bardziej ocieka seksapilem i kobiecą zmysłowością. Francuzka podobnie jak dwie poprzednie, z tym że jakby dwa w jednym, gorąca, szalona i ostra, ale jednocześnie czuła i dająca niesamoite doznania zmysłowe w sferze uczuciowej... natomiast brytyjka... czuć było że angażuje się w to i potrafi cieszyć się seksem. Co ciekawsze każda z tych nie-polek, była zadowolona z pożycia ze mną, natomiast polki... pomimo tego, że zawsze myślę w łóżku najpierw o kobiecie a dopiero potem o sobie, zawsze potrafiły znaleść coś, co nie do końca im pasowało... dziwne to trochę :) Z góry uprzedzam - nie uważam się za jakiegoś ogiera i zawodowego zaspokajcza kobiecych potrzeb... po prostu staram się dać kobiecie jak najwięcej... polki jednak nie potrafią tego odwzajemnić :( Zapraszam Panów i Panie do kulturalnej dyskusji :)

Gość dsadadasx===
miłej zabawy

Gość 89hubhbh
zrób test na hiv

też już to słyszałam, że polki nie bardzo umieją się otworzyć na nowosci poza prostym leżeniem ale sama oczywiście tego nie sprawdzałam :)

podbijam zainteresowany opiniami innych osób :)

Gość i wciaz nie potrafie
ja nie bardzo wiem o czym piszesz ja jestem zadowolona z sexu z mezem i oboje w nim aktywnie uczestniczymy na bierzaco rozmawiamy o sowich potrzebahc i fantazjach realizujac je i spelniejac zachcicanki drugiej strony maz tez jest zadowolony

Gość yw4jdz
ja pokazując fantazję w łóżku sprawiłam, że facet stał się zupełnie bierny. Teraz mam nauczkę i wolę wymagać.

ja tylko z opinii innch facetów to słyszałam, tzn. wydawało mi się, że pewne rzeczy w łóżku są standardem a okazuje się, że bardzo niewiele kobiet to robi, ja sama byłam zdziwiona

ale tez przyzneje racje mialam w lozku przed mezem 8 facetow maz jest 9 i kazdy z tych 9 facetow mimo ze doswiadczeni ze stazem w sexie robili 1 raz pewne rzeczy dopiero ze mna

dyrektore a ty spadaj z tymi madrosciami dobrze wiemy ze traktujesz kobiety przedmiotowo maja byc dla twojej przyjemnosci nic wiecej

dyrektore a to zachowam dla siebie zwlaszcza to co z mezem robie :P:P

a ja jestem w szoku, nie sądziłam, że mogą istnieć kobiety, które robią to tylko w jednej pozycji, nie angażując się w ogóle, jakąś miłość francuską odrzucają zupełnie itd. chyba do teraz w to nie wierzę, zwłąszcza jak się czasem okazuje, że taka pyskata i pewna siebie kobieta, która robi wrażenie obytej w tych sprawach bardzo niby potem ma być właśnie jak kłoda w łóżku, jakoś dziwne mi się to wydaje i chyba nie umiem w to uwierzyć

Gość I am Japanese.
lubie sex, czuły długi i namietny. z japonka nie byłes????

Gość marceIIo
wszystko zalezy od czlowieka, i faceci i kobiety potrafia byc do dupy,ale musze przyznac, ze autor ma sporo racji

Gość do taka j.
jakie anonse????? ja tylko pisze jaki lubie sex, bierna w łóżku też coś....... sex to przyjemność z osoba którą kochasz.

Jak zwiazek jest udany i ludzie sie dobrze dobrali, potrafia rozmawiac o swoich potrzebach o tym czego pragna, to problemu nie powinno byc :)