Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnna89

nic tak nie poprawia humoru

Polecane posty

Gość onnna89

wlansie kupilam sobie sliczna torebke:D:D i juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie!! nic tak nie poprawia nastroju jak wydanie pieniedzy na kolejna torebke, ewentualnie buty:D:D na pewno rzesza Pan sie zgodzi;):D:D

Gość ADSFAFAGAGAD
pokaz ja

Gość seksuolożka Balbina
złodzieja przyciągniesz! portfel w plecak, tampon w krocze i wio na rower klaczo leniwa kalorie spalać!

Gość ADSFAFAGAGAD
dla 21 letniej dziewczyny? ja bym mamie nie kupil, sasiadce 70 letniej pasuje.

Gość polehka
no, ja sie nie zgodze bo mnie kupno torebek nie pociaga a butow wrecz wqrwia :O za to poprawia mi humor kupno ksiazki :D

Gość ADSFAFAGAGAD
spiepszac bo mi sie zachce piwa mialem dzisiaj nie pic.

Gość studencina co to pisma
milky way przecież ty masz 15 lat 😭:classic_cool: a jak przyjdzie i okaże się badziewna?

Gość polehka
no ba :classic_cool: mam wciąż 4 zęby mądrości, o czymś to musi świadczyć, nie? (tylko nie pisz, że o wielkiej gębie :P ;) ) :classic_cool:

Gość onnna89
jesli Twoja 70letnia sasiadka miala by taka torebke, to mialaby zajeb**cie ladna torebke:D a co 21 letniej dziewczynie pasuje w takim razie? oo piwko w fajnym gronie tez poprawia nastroj;)

"wlansie kupilam sobie sliczna torebke i juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie!!" Rozumiem, ze kupiłaś sobie torebkę z krówki łaciatej, tyle, ze ta krówka jest jeszcze żywa :P

oo a skad Ty to wiesz? :D Ty jesteś za to taaki dojrzały...podziwiam,tylko dojrzali ludzie tak postępują,kłamią i pierdzielą trzy po trzy :P brawo..no normalnie można paść

Gość Kalinkaaaa
A mi nic nie poprawia humoru jak obejrzenie w necie swojego filmiku. Teraz można nagrać sobie filmik nawet nie wiedząc dokładnie co na nim będzie przy stacji metra Świętokrzyska. Fajny pomysł:)

milky way oo a skad Ty to wiesz? Ty jesteś za to taaki dojrzały...podziwiam,tylko dojrzali ludzie tak postępują,kłamią i pierdzielą trzy po trzy brawo..no normalnie można paść Zanim padniesz, czy mogłabyś mnie umieścić w swoim testamencie jako głównego spadkobiercę (o ile nie masz długów) :P

nie spieszy mi sie do padniecia,życie jest za piękne :) poza tym przykro mi ale źle trafiłeś - długów nie mam ale pieniędzy też nie za bardzo :P