Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddfd

jaką kobietą chetniej sie zainteresujecie.Przedsiebirczą

Polecane posty

Gość dddddddddddddfd

obrotną z prawkiem swojm autem zyciem zawodowym,ale tez bardzo pewna siebie..ktora wjakis sposob z wami rywalizuje a nawet goruje..czy mezczyzni wolą normalne laski,nie jakies malo inteligentne ale tez nie zadne biznes women.Takie przy ktorych mezczyzna czuje sie mezczyzną.. Zastanawiam sie nad tym..mozecie napisac szczerze jestescie anonimowi

Gość Hm. Mi na przyklad imponuja
ambitne, inteligentne kobiety i jakos przy takich czuje sie bardziej mezczyzna... z dumy ze upolowalem taki egzmeplarz :) niekoniecznie bizness woman, ale kobitki z charakterkiem, pomyslami...

Gość acetylen
Tego pierwszego typu, to wrecz nie lubie nawet moge powiedziec. Nie pasuje to do mojego wyobrazenia o kobietach, szczegolnie auto i cala przebojowosc/przedsiebiorczosc. Niech ma malo platny, spokojny zawod albo w ogole nawet, nie musi studiow konczyc, wazne zeby dbala o siebie i to bylo jej zainteresowaniem.

Gość mikusiadylusia
acetylen, coz za ironia :d

Gość acetylen
Tak to brzmi, ale nie jest ironią. :) Moja kobieta ma siedziec w domu i odpoczywac sobie ze mna. :)

Gość dddddddddddddfd
ja mysle ze kazdy facet tu napisze ze woli typ pierwszy a w realu od takich kobiet uciekaja bo nie czuja sie wystarczajaco mescy i zakochuja sie w takich niezaradnych wielbiacych ich i podziwiających niuniach

Gość mikusiadylusia
No ludzie bez jaj... a czym jest dzis samochod? chyba ze mowimy o kobiecie w jakims audi q7 albo nie wiem w czym... :D acetylen, jesli ona bedzie w domu, to Ty musisz pracowac za 2 :D wiec zapomnij o siedzeniu z nia... ;)

Gość dddddddddddddfd
maloktora kobieta 25 letnie ma auto i prawko..z reguly kazda chce zeby jej facet dupe wozil

Gość acetylen
mikusiadylusia, wiem, dlatego jestem w domu 4 mc i 4 mc mnie nie ma. Nie wole takich daltego, ze czuje sie facetem bardziej, tylko wole skromne, spokojne dziewczyny, domatorki, nie karierowiczki.

dddddddddddddfd - taaaak, ale jak mezczyzni takie maja to wtedy szukaja innych - bo nigdy nie doceniaja tego co maja pod nosem... ja mam prawdko, samochod, super prace (wlasnie mnie awansowali), dobrze platna prace, bardzo mnie w niej doceniaja, do tego mamy dziecko i zajmuje sie dzieckiem i domem jak KAZDA kobieta Do tego ponoc jestem jeszcze niczego sobie jako kobieta... A moj malzonek tylko narzeka. WKURWIACIE MNIE FACECI!!!!

Gość mikusiadylusia
Malo ktora ma prawko w wieku 25lat? :O Co to za klimaty? Skad Ty jestes? Jakich ludzi Ty znasz? Kazda moja kolezanka ma prawko i auto. Ale jeden kolega za to nie ma, ani prawka (po 2 oblanych egz zniechecil sie poki co), ani auta w zwiazku z tym. I ma 27lat.

Gość mikusiadylusia
acetylen, to ja nie zazdroszcze tej Twojej kobiecie, ani Tobie. No ale grunt, ze WAM to pasi ;)

Gość acetylen
"Kazda moja kolezanka ma prawko i auto." - i po co? Szpan przed kolezankami? Slyszalem, ze teraz w osrodkach ruchu drogowego 75% to kobiety...

Gość mikusiadylusia
Acetylen, nie sadze, by szpan... akurat moje kolezanki znam z pracy, a kazda z nas mieszka w innym miescie, innym niz pracujemy... ja mam do pracy 14km, i jezdza busami mialabym 3 przesiadki... a samochodem jestem w 20min. chodzi o wygode, nie o szpan... no co Ty :o samochodem szpanowac w tych czasach? nie wpadlabym na to...

Gość kot13
jak rozumiem kobieta z dobą furą i dobrym wykształceniem i dobrą pracą ma zerowe szanse na to by się w niej zakochać?

Gość acetylen
kot13, nie. Ale osobiscie lepiej sie czuje, jak Ona troche jest ode mnie uzalezniona w pewien sposob. Moze cos w tym jest, ze czuje sie zaradniejszy...

Gość kot13
a jeśli również jest fizycznie atrakcyjna?:-)

Gość acetylen
Czerwona, nie komusza, dokladnie.

Gość kot13
hmmm- no i to jest właśnie równouprawnienie...nie pozostaje nic innego, jak udawanie głupszej niż się jest:-)

Gość acetylen
Nie ma takich. Zazwyczaj maja jakies wady tu i owdzie. Zauwazylem zaleznosc, ze tez bez studiow albo po tych latwych kierunkach sa najbardziej atrakyjne. Na pewno cos w tym jest. :) W zyciu jak to w zyciu, cos za cos.

Gość bo trzeba być palantem
aceylon- czyli wolisz takie, które siedząc non stop w domu, nie mając swojej pracy/ dochodu są zależne od Ciebie finansowo...? :O łaaał...

Gość kot13
tylko dla kobiet- bo facet golas znajdzie kobietę tak samo jak ten z furą skórą i komórą. bogata i piękna kobieta budzi jedynie respekt pozostając samotna:-)

btw. jak kobieta jedzie sama samochodzie to źle, a jak facet wozi swoje dupsko to dobrze? WTF?? :O

*acetylen :P