Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój Nikcname

Po czym poznać intencje faceta?

Polecane posty

Gość Mój Nikcname

Jak rozpoznać czy zależy mu tylko na seksie? Czy mogę rozpoznać to tylko z nim pisząc? Proszę mężczyzn o odpowiedzi. Czy jeśli piszę mu, że boję się, że mnie wykorzysta, a on odpisuje, że byłoby to nie fair i nie zrobi tego, że nie chce o mnie zapomnieć po jednym razie, że na spotkaniu nie musi do niczego dojść, jeśli nie zechcemy. Czy mogę mu ufać? Jeśli zadaje pytanie o seks, ale nie naciska na odpowiedź. Czy zależy mu tylko na jednym?

Gość Mój Nikcname
up

Gość Balansujacy na krawedzi
Rozni sa faceci. Ale jesli ktos nagminnie porusza temat seksu, opowiada bajki, ze nie skrzywdzilby zadnej dziewczyny, nie porzucil po jednym pojciu do lozka, to ja bym go mial na celowniku i podchodzil do takiej znajomosci z dystansem. Flirt flirtem, ale sa pewne granice. Przede wszystki mszanuj sie kobieto i nie dawaj od razu tylka nieznajomemu, a bedzie dobrze.

Gość Mój Nikcname
On tylko odpowiedział na moją obawę. Pytanie wprost i mogło być trochę krzywdzące dla niego. Nie porusza tego tematu nagminnie, zwykle piszemy o czymś inny. Dzięki za Twoją odp.

Gość Mój Nikcname
up

Gość sylwiaaaaaaaa
Hhehe.Jak tak facet mowi to tylko na tym mu zalezy.Na 1 spotkaniu do nicego nie doszlo.Nie widileismy sie juz 4 tyg. i nic nie apowiada ze sie spotkamy mimo ze mamy ze soba kontakt.Ja odpuscilam ta znajomosc.

Gość h e h e :D
Autorko, w dzisiejszych czasach ufac komus to bardzo trudna sprawa. A ten Twoj facet moze jest erotomanem gawedziarzem - prawikiem, ktory omamia Cie swoimi tanimi chwytami marketingowymi, a tak aprawde nie mial nigdy kobiety? Czasem i tak bywa. W kazdym badz razie nie ufaj mu, tylko obserwj uwaznie. Czas pokaze jakie ma zamiary wobec Ciebie. Ufam, ze jestes rozsadna dziewczyna i nie dasz sie latwo zaciagnac do lozka. Powodzenia.

Gość Mój Nikcname
Raczej gawędziarzem nie jest, jest przystojny. Jeśli jest prawiczkiem, to zdziwiłoby mnie to, ale na pewno nie mam nic przeciwko. On ma przyjechać z daleka do mnie, dlatego chciałabym móc rozpoznać to teraz. Oczywiście jeśli na spotkaniu coś będzie nie tak, bez obaw i zastanowienia powiem mu zdecydowane "nie". Zapytany co chce robić jak się spotkamy powiedział "poznać, pogadać, może trochę poobściskiwać". Poza tym gadamy o innych rzeczach, np jak nam minął dzień, o zainteresowaniach i różnych drobnostkach.

Gość h e h e :D
Autorko, ile masz lat? Rozumiem, że to znajomość internetowa. Jeśli tak, to zachowaj wszelkie środki bezpieczeństwa. Umów się z nim w miejscu publicznym, jakaś kawiarnia, pub... Nie zapraszaj go do siebie do domu. Ponadto uważaj na niego. "Poobściskiwać"? Zalatuje mi tu trochę desperacją. Pamiętaj, ładny wygląd to nie wszystko. Zachowaj dystans do tej znajomości i będzie dobrze. Powodzenia.

Gość sylwiaaaaaaaa
Jakbm slyszala tego mojego znajomego.Ale spotkac sie niechce.Tlumaczy sie brakiem czasu.

Gość Mój Nikcname
Ja 20 on 26. Poobściskiwać, poprzytulać. Nie pamiętam jakiego słowa użył, chodziło w każdym razie o to. Co jeszcze mogę dodać, wydaje mi się być szczery.

Gość Buahahahahhahaha
Dziewczyno, nie badz nawina. On chce Cie zaliczyc! Typowy przedstawiciel ruchaczy pospolitych. Na poczatku sciemnia, z enie zostawi, bedzie przytulal itp., a liczy na latwy sex. Uwazja na niego, zebys pozniej nie pisala kolejnego tematu: facet to swinia Wykorzystal mnie taki jeden.

Gość sylwiaaaaaaaa
Nie ufaj.Ja stracilam 4 mieisiace na pisanie nim .Jedno spotkanie i mimo ze mamz dlaej kontakt nie cche przjechac.Dalaam sobie z nim spokoj.

Gość Mój Nikcname
Macie rację, dam sobie spokój. Znajdę innego tu, na miejscu. Dobrze, że potwierdziliście moja obawy!

Dziewczyny nie mierzcie jedną miarą, że wszyscy to ruchacze, które chcą kolejną partnerkę zaliczyć. Może i tacy są, co się da łatwo poznać. Ale większość jest uczciwych. Dziewczyny nie lubią takich, co im się chce seksu, a chłopak odmawia. Świadczy, że jest oziębły, chory lub impotent. Sama autorka pisze, że jej się podoba, to nie znaczy, że opierając się w większości na Waszych doradach, ma się z nim nie spotkać, oczywiście zachowując ostrożność przy pierwszym spotkaniu, co niektóre z Was to potwierdzają, ale nie sądzić, że chce nią wykorzystać. Jestem mężczyzną i nigdy dziewczynie nie narzucałem się na siłę, a miałem ich trochę, zawsze wyczuwałem czy ma chęć na sex czy nie. Jeśli nie chciała to nie robiłem to na siłę, tylko dobrowolnie za wzajemną zgodą w myśl zasady Boya w tym cały ambaras aby dwoje chciało na raz. Sex zbliża ludzi zawsze takie dziewczyny szanowałem i szanuję, bo to jest z jej strony ogromne zaufanie. To ona wybiera po takim spotkaniu czy spędzeniu nocy w łóżku chce w dalszym ciągu utrzymywać kontakt, czy szuka innego partnera i to trzeba jej decyzję uszanować.

Gość zapytaj rybaka z bagien
on zna odpowiedzi na takie pytania :D:d

Gość witam jest niegrzeczne
Fakt :D Każdy facet chce seksu i takie są jego intencje. Tylko niektórzy są również dobrze wychowani i w zależności od światopoglądu najpierw będą cię zdobywać/powiedzą wprost/poszukają innej/poproszą o rękę :P

Gość yyyyyy....
"zapytaj rybaka z bagien" Albo dominika :D

przez neta nie dowiesz sie o jego intencjach, ale jesli bylby mega napalonya ty mu napisalas ze nie jestes latwa to powinien sie zniechecic :D jeslil nadal probuej t hmmm... nie skreslaj go ale miej oczy i uszy szeroko otwarte na spotkaniu ;d