Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasakasakasa

Nasi znajomi dla których liczą sie tylko pieniądze??

Polecane posty

Gość kasakasakasa

macie wokol siebie znajomych dla kotrych licza sie tylko pieniadze??ciagle gadaja, utrzymuja kontakt tylko z takimi tkorzy maja ladne samochody, ubrania i sie chwala tym co oni kupili?

Gość niekasiasta
ja mam w pracy koleżanke ktora ma bogatego męża, wychodzi tylko z koleżankami ktore sa ,,ubrane,, bo jak jest ubrana,,tak normalnie,, to raczej nie-to sa jej slowa, ciagle gada o kasie, co kupi albo co by kupila, czasem przychodza do niej koleżanki na chwilke i piszcza jak myszy jakie one torebeczki kupily:) i wszystkie maja takie same, takie same kurteczki skorzane krotkie, takie same buty fryzury:)

Gość Jolciaaaa
mieszkam w londynie od 4 lat, mam kolezanke tutaj ktora znam od przedszkola prawie, ona tez mieszka w londynie juz chyba 8 lat, ma meza starszego o 10 lat, dziecko, niepracuje bo maz zarabia dobrze i pomieszalo sie jej w glowie od tego przybytku, zmienila sie bardzo, nic tylko kasa i kasa, ciagle pyta ile ludzie maja na koncie, jak cos kupia to pyta ile dali, nic ja nieinteresuje tylko pieniadz, ale jak ktos kupi auto albo chce wynajac wieksze mieszkanie to wrzeszczy ze im to niepotrzebne, zrobila sie zawistna i zazdrosna, chamska i uwaza ze moze byc niemila nawet domnie bo ma kasei jest kims, porażka, zaczelam nawet ograniczac nasze kontakty i zaczela pytac czemu do niej nie przychodze tak czesto