Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAA...AAAAA...AAA..AAA

PIESZCZENIE,CAŁOWANIE,LIZANIE,GŁASKANIE I WTULANIE SIĘ W UMIĘŚIONY TORS ESPEESA!

Polecane posty

:D

Espees,chce się wpić w twoje wargi,poczuć ich miękkość,poczuć twoje pożądanie :D!!!!!!!!boze ile ja bym dała za takie ciacho przy sobie..całowałbym cię całymi godzinami,boże i sex jaki upojny by był..boże espees :D chciałabym abyś dotknął mnie swoją silną dłonią,ujął w pasie,podniósł i bezpretensjonalnie zaniósł do sypialni.........AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

normalnie az sie zasmialam :D "chciałabym abyś dotknął mnie swoją silną dłonią,ujął w pasie,podniósł i bezpretensjonalnie zaniósł do sypialni.........AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D" :classic_cool:

Nooooo,jaja to espees ma..piękny duży prężny tulipan espeesa delikatnie zatapiający się w płatkach mej róży oblanych soczkiem...:P:P:P:P:P:P:P:P:P espees ma umięśniony tors..ten kaloryfer..sunąć delikatnie palcem po jego mięśniach,podczas gdy on zalotnie bawiłby sie moimi włosami,co jakiś czas całując namętnie...ahhhhhh :D

Gość panie i panowie to je provo
ta głowa boli a tulipan stoi:classic_cool:

Ohhhhh espi,boli z wysiłku,od sexu..:P jestem atrakcyjną kobietą i pewnie obejrzałbyś się za mną na ulicy..:P już to widzę..spoglądam na ciebie zalotnie,a ty uśmiechasz się,suniesz po swoich pełnych wargach językiem..mijamy się,a ja puszczam do ciebie oko..gdy ja oddalam się,ty co chwila zerkasz w tył,śmiejąc się..zaś gdy rozwiąże mi się but,a ja pochyliwszy się aby go zawiązać,ukażę ci w pełnej krasie moje długie zgrabne nogi,ujrzysz kawałek koronkowych majteczek..rzucisz się pędem i pochwycisz mnie w pasie,pocałujesz namiętnie,usta me krwawić zaczną..ból ten jednak przyjemny będzie.w krzaki usiądziesz i zerwiesz z siebie koszulę,ukaże mi się twój piękny umięśiony tors..zdejmiesz ze mnie ubranie i popieścisz chwile moje piersi...położymy się na trawie,i w przypływie namiętnosci pocałujesz mnie znów namiętnie i napalony odbyjesz stosunek ze mną..bedziesz mnie pieścił,zaspokajał i tulił....BOŻE ESPEES :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!

Nieeeeeeee...espees ale to byloby kurwa piękne :D i byś głaskał moje nogi ipalce wkładał w dziurkę między nimi...a ja patrzyłabym w twoje oczy,tak namiętne,drapieżne,czarujące..ahhhh :D

Nieważne gdzie...!!!!!wazne jak!!!!! I Z KIM!!!!!!! chcialabym móc gryźć cię w szyję,rozpalać cię każdego wieczora,pieścić twoje zmysły...espees ❤️!!!!!!

Ogolona zawsze i wszędzie dla espeesa :D

Gość Gumisiowy Soczek Malinowy
a chociaż pałkę possać? 👄

SEXU Z TOBĄ!!!!!!!!!!TERAZ!!!!!!!i bedziemy do starości uprawiać sex..tylko to!będziemy leżeć obok siebie i całować sie namiętnie,będę pieścić twoje zmysły...mmmm....mmm..mmm....ahhhh..mmmm.....:D i będę wplatać moje palce w twoje włosy..i przyciągać twoją głowę do mojej,abyś mnie całował namiętniej...ahhh :D

Gość odwalllll sieeeeeee
AAAAAAAAAAAA spierdlalaj od espinia on jest moj ten wielki rozowy chooj. Jest tylko moj,prawda ESPEES?

No zajebisty kurwa!!!!!!!!!połykałabym tobie o każdej porze dnia i nocy..byłabym tym zaszczycona :D a ty byś zlizywał me soki..dając mi tym nieziemską przyjemność :D już czuję jakie bym miała orgazmy z tobą...ahhhhh :D ESPEES JEST TYLKO MÓJ!!!!