Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia111111133

Czy ktoś robił testy na alergię 1,5 rocznemu dziecku?

Polecane posty

Gość basia111111133

z krwi? czy test potwierdził alergię Wiem że w tym wieku dziecka testy mogą wyjść sfałszowane czyli może sie nie potwierdzić alergia

Gość ollllllo
robilam 3 panele, nic nie wyszlo a syn ewidentnie alergik

Gość kukuuu
testy alergiczne sa w miare wiarygodne po 6 roku zycia

Gość basia111111133
NO JA ZAMIERZAM ZROBIĆ TESTY GDYŻ SYN MA POCZĄTKI ASTMY JEST NA WZIEWNYCH LEKACH I CHCĘ ZNAĆ PRZYCZYNĘ JEGO CHORÓB EWIDENTNIE JEST ALERGIKIEM CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ NA CO JEST UCZULONY WYSZŁY KOMUŚ TAKIE BADANIA???

Gość moja córka miała alergie
ja robiłam zwykłe skórne córce jak miała 14 miesięcy, u mnie sie potwierdziło tylko co do mleka ale cos jeszcze ja uczulało więc przez 3 miesiace ostra dieta i jedzenie w kółko to samo dało efekty....a alergia miała dosyc ostry przebieg..... hmm się zastanawiam co trzeba zrobic żeby 1,5 rocznemu dziecku astma się już zaczeła....przeciez wystarczy dieta i po sprawie, czasmi bardzo rygorystyczna i czasami uczula coś po czym najmniej mozna sie spodziewac ale tu trzeba byc czujnym i tyle... amoże jest uczulone na jakies pyłki a nie na pokarmy i stąd te problemy oskrzelowe????????????

Gość moja córka miała alergie
a żeby było śmieszne uczulał ją wywar z miesa:P czyli po prostu rosołek i inne zupki :)