Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za późno jużżżżżż

Właśnie uświadomiłam sobie,że nigdy nie stanę na ślubnym kobiercu

Polecane posty

Gość za późno jużżżżżż

jutro kończę 38 lat:(

Gość a ja zostane starym kawalerem
i mam to w dupie :D

Gość za późno jużżżżżż
ani męża ani dzieci, czuję się taka gorsza:(

Gość za późno jużżżżżż
facet zawsze może mieć dzieci nawet ok. 50 tki

Gość anonimowa bez nazwy
spoko nie jesteś sama :P

Gość za późno jużżżżżż
i nie jest ci przykro?:( odkąd pamiętam wymyślałam sobie w marzeniaj jak będzie wyglądał mój ślub, jaką będę miała sukienkę..,,

Gość za późno jużżżżżż
zawsze o tym myślałam, ale jako optymistka myslałam, że to już niedługo... że niebawem poznam miłość swego życia, że świata poza mną nie będzie widział. I tak stuknęła mi prawie 40 stka:(

Gość . Apolonia
dlaczego tak dług zwlekałaś???

Gość . Apolonia
ja wyszłam za mąż w wieku 21 lat, jeszcze na studiach , i w niczym mi to nie przeszkadzało.

Gość za późno jużżżżżż
dlaczego zwlekałam?:O może nie wyglądam jak miss żeby faceci się za mną uganiali. Byłam w dwóch związkach z czego jak widać żaden nie zakończył się dla mnie pomyślnie. W obu przypadkach mnie zostawili dla innych.

Gość czarnucha 77
porzuc te mysli ,nigdy nie jest za pozno ile zycia w nas ,ta spozniona młodosc trwa podobno najdłuzej ... pozdrawiam :) na miłosc nigdy nie jest za pozno

Dziewczyno nie zamartwiaj się, ja też byłam w związku i to 4 lata, i jestem sama, i nie narzekam, spotykam się z kim chcę, kocham z kim chcę, i wracam do swojego mieszkania, nie muszę prać sprzatac po facecie, gotować i być zdradzana później

Gość anonimowa bez nazwy
jeden jest stworzony do życia w małżeństwie, drugi poświęca życie Bogu a trzeci w samotności. ja jestem samotna wśród miliona ludzi ale kocham wolność choć czasem nie mogę ale wstaję i dalej robię swoje, taki mój los :P

Gość za późno jużżżżżż
nie udało się przez 38 lat to teraz tym bardziej nic z tego nie wierzę już w to, że spotkam swoją drugą połówkę :( nikt nigdy nie powie do mnie MAMO 😭

Ja za kilka miesięcy skończę 38 lat.Mam za sobą kilka związków i zawsze uciekałam,kiedy tylko facet zaczynał mówić o ślubie. Ja już chyba nie wierzę w taką miłość do grobowej deski.Już nawet nie szukam, bo najpierw jest euforia a później wielkie " bum". Mam dość i tyle.

Gość czarnucha 77
... moze rzeczywiscie sa osobniki ktorzy maja alergia na legalizacje zwiazku ,ale tak naprawde licza sie uczucia ktore łacza ...

psycholożka35, Ale autorka nie jest puszczalską panną taką jak ty. Wiem że to dla ciebie niezrozumiale ale nie każda kobieta jest kurwą.

Chciałem ci tylko zwrócić uwagę żebyś nie oceniała innych kobiet na podstawie własnej osoby. Naprawdę takie jak ty to margines społeczny.

Gość ooo nasz niesmialy prawiczek
przytulic do cyca? :D zachodze w glowe 25 lat i prawiczek musisz byc paskudnie brzydki hahahahahahah

Gość za późno jużżżżżż
ale ja chodzę na basen, siłownię i spotykam się ze znajomymi tylko mnie to nie wystarcza:( Chciałabym po basenie wieczorem wracać do domu, gdzie czekałby na mnie facet mych marzeń a nie zimne, puste ściany:(

Gość Dołącz do starych idiotek z
topiku "samotność po 30" :D

Gość za późno jużżżżżż
tak ci wesoło?:O jesteś pewien/pewna, że nie staniesz kiedyś przed takim dylematem ?

Gość czarnucha 77
..szukaj go i mysl o nim ,wyobraz go sobie i moze kiedys wpadniecie na siebie przypadkim ,albo kup psa i chodz na spacery :)

Gość ja tez Ci polecam
ten temat Samotnosc po 30tce. Czesc z tych dziewczyn opuscila juz Kafe, bo odnalazly swoje szczescie.

Gość no chyba zartujesz...........
Ja mam 35 lat, niedawno zakończyłam kilkuletni związek i jestem szczęśliwa :) Nie mam zamiaru się z nikim wiązać bo dobrze mi samej, dopiero teraz czuję że żyję. Nie załamuj się tylko żyj dalej. Wyjedź z przyjaciółkami na urlop, idź na zakupy, do kosmetyczki czy do fryzjera i od razu zrobi Ci się lepiej :) Ja w tym roku pierwszy raz wyjechałam sama na wakacje i były to moje najlepsze wakacje w życiu, wyszalałam się jak nigdy i czułam się o 15 lat młodsza, poznałam wielu wspaniałych ludzi i w przyszłym roku znowu wyjeżdżam sama pozwiedzać piękne miejsca :) Facet nie jest mi do szczęścia potrzebny.