Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POTRZEBUJĄCA POMOCY*/

co zamieścic w referacie na socjologie T: DOROBEK POLSKIEJ SOCJOLOGI

Polecane posty

Gość POTRZEBUJĄCA POMOCY*/

DOSTAŁAM TAKI TEMAT Z SOCJOLOGI A NIE BARDZO WIEM CO MAM OPISAĆ W TYM TEMACIE MOŻE MI KTOŚ PODPOWIEDZIEĆ

Gość POTRZEBUJĄCA POMOCY/*

Gość ja ci podpowiem
rzuć te studia, bo skoro nie potrafisz napisać prostego referatu, to co będzie dalej? Polecam biblioteki!

od razu rzucić studia po prostu nie wiem co opisać w takim referacie miałam kilkuletnią przerwę w nauce i muszę się w tym powoli odnaleźć

Przede wszystkim napisz cos o książce Jerzego Szackiego "historia mysli socjologicznej" nie wiem stresc ja jakas i wyciagnij wnioski.. oprócz tego Pana zasłuzył sie także Piotr Sztompka szczególnie swoją teorią o zaufaniu, musisz też wspomniec cos na temat Zygmunta Baumana i Stanisława Ossowskiego a obszerny ma byc ten referat?? co studiujesz???

Gość a pozniej dziwicie sie
ze pracy nie ma jak nic samodzielnie nie potraficie

Gość sdgdfgdf
napisz coś w tym stylu: dorobkiem polskiej socjologii są tysiące źle wyedukowanych wykształciuchów, na których nie ma miejsca na rynku i później idą na zasiłek albo do tesco towary wykładać🖐️

Tender Is The Night dzięki za podpowiedź a studiuje ekonomie jako specjalizacje wybrałam rachunkowość i finanse a co do tego że mam problem z napisaniem referatu to dlatego że mam przerwę w nauce i muszę od nowa zacząć się przyzwyczajać a co do wielkości referatu to ma być takie nie za długi ma nie przekraczać 10 minut razem z prezentacją bo będziemy go przedstawiać na zajęciach