Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podkurwiacz

I dobrze jej tak kurwie jednej. Chciała arabusa to ma!!!

Polecane posty

Była u nas na osiedlu piękna dziewczyna. Każdy chyba robił podchody do niej. A ona sobie upatrzyła jakiegoś Arabusa. Po roku urodziła mu dziecko po kolejnych dwóch następne. Po 4 latach namówił ją na "wycieczkę do jego kraju aby poznała jego rodzinę. To było 2 lata temu u tyle ją widziano :D Pojawiła się znowu jakiś miesiąc temu. Wychudzona, z bliznami na twarzy i pewnie na reszcie ciała także. Ma 27 lat a wygląda na 47... Udało jej się jakimś cudem uciec ale dzieci zostały. Ma zrujnowane życie i zdrowie. Haha każdy ją przestrzegał żeby sobie dała z nim spokój na samym początku ale ona wiedziała lepiej. Chciała innego bo Polacy są be :classic_cool: Po co dziewczyny to robią? Czy mało sie trąbi o tym że Arabusy tak traktują kobiety? Co one nie wiedzą czy liczą, że ten ich nie jest taki? A potem płacz i prośba o pomoc! KOPA W DUPE A NIE POMOC!!! Jak im się mówiło to były mąrzejsze więc niech se radzą same

Gość samosia to ja................
nie wiesz co ciebie w zyciu spotka. polak tez potrafi zeszmacic.............

Gość tezlubiearabowalezdaleka
no, ja tez poznałam Araba, z maroka. Nie prawił mi komplementów, nie nosił plecaka jak reszta a mimo wszystko coś mi się w nim spodobało. Planowaliśmy nawet razem zamieszkać, ale... rozmyśliłam się. mam nadzieje, ze nie bede zalowała.

sam jestes brudasem..........

Gość Caster
araby maja wielkie pały i dlatego tak kurwy na nich lecą!

a wam przestaly rosnac w wieku 3 lat.......:D

No co one w nich widzą? Albo w czarnuchach? Przecież czarne małpy to lenie i półgłówki :O Gdyby nie biały to by nawet nie wiedzieli co to medycyna i majtki. Co wymyślili czarni? Zaistrzone kije i chałupy z krowiego łajna w których mieszkają? Jak mam nazywać coś co mieszka w takich warunkach jak nie brudas?

Gość arabus miał wielka pałe!!!!!

murzyni tez maja wielkie pytongi ale ci rdzenni terz kvrwa na swicie jest duzo krzyzowek i sie wszytsko je bie

Gość coś chyba było nie tak z
facetami na Waszym osiedlu, że mając takie powodzenie wybrała jednak tego Arabusa. Czym się kierowała Twoim zdaniem?

Ja wiem, że mam rację. Nikt mi nie powie, że czarny jest na równi z białym. Biali rozwijali swoją cywilizację, żółci również, nawet arabusy coś tam działali a czarnuchy? Latali na golasa z kijkami i zastanawiali sie na które plemie napaść żeby sobie tam kogoś złapać i zjeść... Dzikusy jebane co dopiero z drzewa zeszły

jeszcze murzyni maja cel aby zapładniać jak najwięcej białych kobiet

Hehe zazdrośni jesteście, że dziewczyny wolą obcokrajowców niż was, nieudaczników :P

Nie tym się kierowałem zakładając ten top. Ja nie mam kompleksó i wiem co się liczy w wyrku ;) Natomiast dziwi mnie jak można się wdawać w związek z arabusem czy czarną małpką. Nie oszukujmy się ale murzynom bliżej do szympansa niż białego. Gdyby nie biali dalej siedzieli by na baobabach i zjadali się nawzajem

Gość niezaleznie od tego co mysle
o Arabach, zlee czy dobrze, wiem, ze faceta jak autor, chama z takim słownictwem kijem bym nie tknela . Normalna kobieta biala ( a takze czarna zolta i niebieska) cie nie zechce czlowieku, mozesz liczyc tylko na patologię.

Netka to nie o obcokraajowców chodzi tylko o czarnuchów i pojebanych arabysów z owiniętymi przez turban czerepami. No chyba, że mieszkanie w pałacyku z gówna i mycie się raz na tydzień bo częściej nie trzeba to dla ciebie coś szałowego

Podkurwiacz, ja mialam meza Araba (z krwi i kosci, nie zadnego mieszanca) i mieszkalam w krajach arabskich. Nie jest tak zle jak sie obracasz w srodowisku wysoko postawionych. :) Ale jesli chodzi o czarnoskorych, to sie zgodze. Choc tez sie zdarzaja perelki, wyedukowani, fajni...

no nie wiem czy biali tak dobrze im zrobili? pojechali do afryki po diamenty, mieli tania sile robocza, zawiezli mnostwo chorob, wywiezli mnostow niewolnikow. to ma byc to dobro bialych/ a moze im pasowalo takie zycie jak mieli? moze nie chcieli by ich cywilizowano/ gdzie jest napisane ze kazdy czlowiek na swiecie ma zyc pod dyktando bialych????????

Mayor of London czy ty sie kvrwa dobrze czujesz? :o :o a dwa to rdzenni murzyni maja wielkie pyty :o :D tylko kurwa z białymi sie rozmnażali