Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się o dzieci

Problem z nastoletnimi dziecmi!!!

Polecane posty

Gość boje się o dzieci

Syn 3 klasa gimnazjum, córka 2 klasa gimnazjum. Syn wyznał mi że wybiera się do technikum gastronomicznego a po tej szkole wybiera się do szkoły pomaturalnej na fotografa, córka jeszcze gorzej:( mówi mi o technikum gastronomicznym a później kursie fryzjerskim. Ja chce by moje dzieci poszły do liceum(bo jest wyższy poziom niż w technikum) a później na studia, na medycyne albo coś związanego z kierunkiem medycznym.

Gość tufchgchcgh
hahahhahahahah :O 0/10

Gość ciesz się że wogóle chcą się
dalej uczyć. Pracuję w gimnazjum i większość uczniów jest bez jakichkolwiek ambicji.

Gość babka kiepska
tu nie znajdziesz pomocy tu sa wszyscy popierdoleni zaraz ktos podszyje sie pod twój nick

Gość boje się o dzieci
Ale z tego wszystkiego nie ma żadnej pociechy, obydwoje jadą na dwójach,trójach i na paru czwórkach. I to ma byc szczęście dla matki? Ja inne życie dla nich planuje.

Gość oni mają swoje własne
plany na przyszłość. I może iedyś, po latach, zrozumieją, że chciałaś tylko ich dobra.

Gość tufchgchcgh
a może ty kiedyś po latach zrozumiesz że ich szczęście to niekoniecznie ta sama wizja co twoja

mój syn jest w gastronomiku przynajmniej znajdzie pracę, przedmioty obowiązkowe gorzej niż źle (olewa), przedmioty zawodowe lepiej niż bym się spodziewała (nieźle) sam stwierdził, że ogólniaku to szans nie ma na pracę moje znajome nauczycielki (po ogólniaku) nie maja godzin w szkołach bo niż się zbliża :( wg mnie prowo po słowach: "Ja inne życie dla nich planuje."