Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolo1234qaz

ładna dziewczyna i... co dalej?

Polecane posty

Gość Kolo1234qaz

będe mowil szybko i skrotem bo mam duzo do powiedzenia. wiec. Jestem w pierwszej liceum i jest tam taka ładna dziewczyna ktora widze codziennie w szkole. nie znamm jej ale bardzo mi sie podoba. ona jest w 3 liceum. Chce do niej jakos zagadac ale tu wlasnie jest problem. jestem 2 lata od niej mlodszy i nie mam doswiadczenia w zagadywaniu itp. bardzo mi zalezy zeby ja poznac. jak to zrobic? jjak zagaadc? prosze powiedzcie bo bardzo mi na tym zalezy. Nie wiem nawet czy ona ma chlopaka. z tego co zauwazylem to mozliwe ze nie ma. ale bardzo mi na tym zalezy wiec prosze doradzcie mi

Ona raczej nie zainteresuje się dwa lata młodszym chłopakiem. No ale zdarza sie. Nie wiem, może podejdz do niej po lekcjach, zapytaj czy możesz odprowadzić ją do domu. Chodzi o to żebyście sami byli bo przy koleżankach to raczej nie zwróci na Ciebie uwagi nawet.

Ciężko to widze, troche młody jesteś. Ale nie zrażaj się ... może zapytaj czy możesz ją po szkole do domu odprowadzić...? Chodzi o to żebyście sami byli. Bo przy koleżankach to Ona może nawet na Ciebie uwagi nie zwrocić///

Gość upopopp
wydaje mi sie ze powinnas jednak sprobowac idac mu szanse