Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolutniewielkiedziało

Czy nie przeraza was to co sie dzieje z Kaczynskim ?

Polecane posty

OD dluzszego juz czasu nie interesuje sie polityka, bo tylko sie u nas kloca i kloca. Ale od jakiegos czasu z rosnacym niepokojem patrze co wyprawia ten maly Kaczynski. Czy ktos w ogole zdaje sobie sprawe z tego co on mowi ? Mowi ze katastrofa w Smolensku jest wina PO i Tuska - pytam sie : jakim ze to cudem ? PO zepsula cos w sterach czy jak ? Mowi ze Polska nie moga rzadzic ludzie "źli" - pytam sie dlaczego źli ??? Co oni robia przeciwko Polsce ? Czy w ogole sa jakiekolwiek argumenty na poparcie jego slow ? Ten facet wypowiada sie niesamowicie agresywnie, uzywajac slow ktore doslownie nawoluja do jakiegos powstania, walki z rzadem. Pytam sie ... dlaczego ? Co rzad takiego zbrodniczego robi ? Ten maly czlowiek jest tak zapatrzony w siebie i chce tak bardzo rzadzic ze on by zaakceptowal nawet autentyczne powstanie zbrojne przeciw wladzy. Wlasciwie to ku temy zmierza. Widzieliscie te marsze w pochodniami wczoraj ? Jak krzyczeli zeby samolot ktorym poleciala żona prezydenta spadl ?! To jest przeciez jakis absurd ! Co żona prezydenta zrobila zlego, ze masa ludzi krzyczala to ? O co chodzi tym wszystkim ludziom ?

Gość Beatkoman
Za dużo bzyka Alika

Ja po prostu nie pojmuje, ze te brednie ktore mowi ten facet, trafiaja do ludzi. A sa to juz autentyczni fanatycy. Wczoraj jakis profesor powiedzial, ze to co sie dzieje u nas w tej chwili to jest dokladnie to samo co bylo w 1933 roku w Niemczech, przed dojsciem do wladzy Hitlera. Szok.

Gość totalniebialymadrala
Kurcze, jesli poziom inteligencji w narodzie jest taki jak na kafeterii ... to nie dziwne ze Kaczynski znajduje poparcie. Mam szczera nadzieje ze idiotow jest jednak mniej.

Gość koktajlMleczny
Odjebało mu już... :) ale mnie nie przeraża to w ogóle... :D Przynajmiej jest zabawnie :D

Gość Stop PIS
CUX toaleta obsrana wyliż ją

też uważam że u niego przeszło to w fanatyzm :O po przegranych wyborach niestety nie ma kompletnie NIC do roboty i teraz podburza a raczej szczuje jednych ludzi na drugich, powinno się go leczyć bo normalny to on raczej nie jest 🖐️

Gość odpowiem..........
ja myślę że Kaczyński po prostu zieje nienawiścią ze względu na to że nie wybraliśmy go na prezydenta liczył na litość narodu po katastrofie i się przeliczył a na dodatek poparcie dla PiS spada więc łapie się chłop chwytów poniżej pasa ....jak czasem słucham jego wypowiedzi to myślę że jego psychiką nie do końca jest dobrze a kto wie czy nie jedzie na jakiś psychotropach ?

Ok, mozna sie smiac, ale przeciez to wszystko idzie w jakims naprawde niefajnym kierunku. Ten wczorajszy wiec mnie o tym przekonal, bo on tam wrecz nawolywal by obalic rzad. Czy to w ogole jest legalne ? A ci jego poplecznicy, zaluje ze nikt im wprost nie zada pytania "o co wam chodzi", bo oni chyba sami nie wiedza. Sadza ze jak bedzie rzadzil PiS i Kaczysnki to bedzie lepiej ? No przepraszam - ale oni przeciez juz rzadzili. Bylo tak superowo ? Bylo jakos tam, tak jak teraz. Bo rzad to tylko takie medialne "cuś", na nasze zycie ma wplyw prawie zaden.

Gość koktajlMleczny
Kaczor powiedział że wszystko to co mówił w kampani wyborczej było pod presją, że on był wtedy na silnych lekach :D że za mało pierdolił o katastrofie... Niecierpię tych pisiorów :D ok, stracił kogoś bardzo mu bliskiego ale mnie to gówno obchodzi bo codziennie ktoś umiera...

Gość są ludzie którzy nie radzą
sobie z porażkami. On był tak pewny, że będzie prezydentem, że nie przyjmuje do wiadomości, iż naród w demokratycznych wyborach wybrał kogoś innego. A kiedy to do niego dotarło, stwierdził, że tylko on się na prezydenta nadaje, a cała reszta to żydokomuna, sprzedawczyki i co tam jeszcze. Tylko on jest "prawdziwym Polakiem i patriotą" a cała reszta stoi tam gdzie Zomo. Ktoś wczoraj powiedział, że nadrabia czas lat 80. Ponieważ wtedy zajęty był czym innym niż walką o demokrację, to robi to teraz. Wtedy wszyscy walczyli z komuną, a on sobie znalazł innego wroga... I walczy. To, że mu się pokręciło w głowie z rozpaczy po katastrofie, to mogę zrozumieć. Ale, że tysiąc ludzi razem z nim szaleje - to w głowie mi się nie mieści. Chyba, że liczą na ewentualną ciepłą posadkę..

ja też nie interesuję się polityką ale nie mogę patrzeć na tego karakana on ma taką nienawiść w oczach i chęć żądzy że aż strach

Gość ktostamtaki
Ale czy wypowiedzialby sie tu ktos kto go popiera ? Chetnie sie dowiem o motywy jakie nim kieruja.

Gość a ja sie zgadzam z jednym
PO to szkodniki!

Gość ktostamtaki
"a ja sie zgadzam z jednym PO to szkodniki!" Ale jestes w stanie to w jakikolwiek sposob uzasadnic ?

tak to jest jak w dzieciństwie występuje się w głupawych filmach instruktażowych, jak ukraść księżyc. Tak wszedł bidulek w rolę , Placka, czy Jacka, że nie może do wieku 61 lat wyjść z roli......

Gość taa niedobra pupa
? PO zepsula cos w sterach czy jak ? Mowi ze Polska nie moga rzadzic ludzie "źli" - pytam sie dlaczego źli ??? A interesujesz sie troche finansami panstwa? Wiesz jak PO zadluzylo Polske? To najbardziej demagogiczny polityk z tego Tuska w dziejach RP. Nie przejmuja ich inteeresy kraju tylko wyniki wyborcze - podobnie jak kiedys SLD. Jeszcze troche a totalnie nas pograza!

Gość taa niedobra pupa
aluje ze nikt im wprost nie zada pytania "o co wam chodzi", bo oni chyba sami nie wiedza. Sadza ze jak bedzie rzadzil PiS i Kaczysnki to bedzie lepiej ? No przepraszam - ale oni przeciez juz rzadzili. Bylo tak superowo ? Zal cie czytac gosciu, masz logike i intelekt cioci kloci na imieninach. Wiesz co to jest deficyt? Jaki byl deficyt w chwili jak PIS obejmowal rzady, a jaki kiedy je oddal z powrotem PO? Czy tyy rozumiesz w ooogole na czym polega bogacenie sie spoleczenstwa i jaki wwplyw ma na to rzad?

Gość matylda damięcka
a co się z nim dzieje? mumifikuje się za życia czy co?

Gość Rusek straszny i groźny
To jest tak. Robi się 2 przeciwieństwa (pozorne). PiS ma poparcie wśród katolików, tych nieinteligentnych PO ma poparcie wśród ateistów nowoczesnych, tych pseudointeligentnych I tak walczą ze sobą 2 największe kluby, tak jest wszędzie, ew. na trzecim miejscu w peletonie ktoś się czai. Palikot jest z kolei niby błaznem odkrywającym absurdy PiS i teraz PO, ale niewiele ma wspólnego ze stańczykiem, który kochał Polskę. Palikot jest tak naprawdę psem spuszczonym ze smyczy, żeby namieszać w i tak trudnej sytuacji w państwie. SLD to zbieranina komuchów i socjalistów, ateiści ble nowocześni Korwin-Mikke jest dla konserwatywnych ludzi i liberalnych ale naprawdę inteligentnych ludzi LPR i Samoobrona miały kiedyś pierwiastki narodowe, więc zniszczono te partie. zresztą jak wszyscy gdy już doszli do władzy zaczęli się kłócić między sobą i tak wygląda żenua polskiej sceny politycznej. Janusz Korwin-Mikke mimo tego że mnie denerwuje i jest podejrzany to jest to najmniej sztuczny i najinteligentniejszy facet, który mógłby chociaż troszkę coś zdziałać w Polsce. dziękuję za uwagę

Gość myślę, że on dostał na głowę
po tej katastrofie i słabo mi sie robi, jak go widzę w TV pod pałacem w tym tłumie. Stracic brata to wielka tragedia, ale niech idzie na grob czy do kosciola pomodlic sie, a nie robi z siebie durnia na oczach wszystkich.

gdyby JKM, nie był męską szowinistyczną świnią, może bym się nim zainteresował, ale ... Jarosław Kaczyński ma taki charakter awanturny, a Nieboszczyk, dupowaty i dlatego jest nieboszczykiem. Już za czasów strajków gdańskich, Jarosław nic innego nie robił, tylko chciał starć z ZOMO, zadymy, aż robotnicy ze stoczni przyszli do Wałęsy, by coś zrobił z tym przygłupem, bo się krew poleje, a my pamiętami rok 70 w Gdańsku. POtem palił kukłę Wałęsy pod pałacem, nie wiem co z nim zrobić, przymusowa emerytura, czy pavulon, bo ten przygłup, narobi nieszczęścia w Polsce.

Gość najdziwniejsze jest to że te
oszołomy z Krakowskiego identyfikujący się z Jarem nie widzą, że jemu nie chodzi o nic innego jak o żądzę władzy. Bo każdy jest zły, a on dobry. Tylko on wie jak rządzić Polską a inni się nie znają. On doprowadzi do tego, że Polska będzie największą potęgą w Europie :) I ogłosi się królem a po nim dynasta Kaczyńsko-Dubieniecka

Gość deficytsreficyt
Deficyt byl, jest i bedzie. Opowiadanie bajeczek ze tylko rzad PO bierze pozyczki nie zamydli faktu ze ... i rzad PiSu je bral. Kazdy rzad je bral. Bogacenie sie spoleczenstwa zawdzieczamy tylko spoleczenstwu, czyli nam. Rzady maja na to bardzo maly wplyw tak naprawde. Nie rozumiem dlaczego ludzie tego nie widza. Naprawde, male ma znaczenie dla przecietnego Kowalskiego kto siedzi w Belwederze i kto robi ustawy bo te tak czy inaczej sa zazwyczaj zle, a Polacy je omijaja jak moga. Dla mnie najwaznijsze jest by wladza nas nie osmieszala na arenie miedzynarodowej, a Lech Kaczysnki robil to kazdego dnia swojej prezydentury, teraz te paleczke przejal jego brat. Tusk i Komorowski to moim zdaniem ludzie slabi, zbyt "miekcy" ale przynajmniej maja jakas prezencje i wspolny jezyk z liderami tego swiata, rowniez z Putinem i jego paczka, bo czy sie to nam podoba czy nie, Ruscy sa naszymi sasiadami i sa nadal bardzo waznymi graczami w swiecie, a Kaczynscy tego nie pojmuja. Co zrobilby Jarus gdyby przejal wladze ? Zmniejszyl deficyt ? A niby jak kolego ? Nie, zaczalby kolejna wojenke na slowa z naszymi sasiadami i znowu by sie z nas smiano.

Gość zwolennikom Jarka wydaje się
że dałby tym wszystkim "potrzebującym" po parę złotych do kieszeni, znalazł intratną pracę i wszystkim byłoby lepiej:) Szczególnie tym niewykształconym. Są biedni, to należy im się przecież. Aż się zdziwią jak Jaro im coś "da"...

wczoraj oglądałem regionalnej tv gdańskiej rozmowę z panią senator z regionu pomorskiego. Normalnie odnoszę wrażenie, że cały PiS zachorował na jakąś koszmarną chorobę, w Paałcu prezydenckim , stworzyć mauzoleum zimnego Lecha, z Polski zrobić prawowsławną górę Grabarkę pełną krzyży, ale każdy przesadyzm, jest głupawy, nawet religijny.

Gość a ja sie zastanawiam
co za idioci popieraja PO skoro ciagle tylko ceny podnosza, podatki, zabieraja ulgi itd. co za buraki glosuja na nich?niedlugo benzyna bedzie po 10zl i nic z tym nie zrobia, szpitale pozamykaja szkoly itd. a wy na nich glosujecie?na nic kasy nie ma w tym kraju.