Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AprilSkyy

Ktoś kreatywny jest obecny :D ??

Polecane posty

hejj :D Ma ktoś pomysł na ciekawą prezentację dotyczącą kobiet ?? hymmm..... coś np emancypacja kobiet, łamanie praw kobiet we współczesnym świecie czy rola kobiet w Islamie... zależy mi na czymś oryginalnym a w główce brak pomysłów ;/

Gość rownie dobrze
mozesz powiedziec: -Ja chciec dobra praca do szkola. Mila byc :)

jejku, w czym Wy macie taki wielki problem, FORUM CHYBA JEST OD TEGO, ŻE JEŻELI KTOŚ MA JAKIEŚ PYTANIE TO JE ZADAJE !! zapytałam się czy ma ktoś pomysł, jak nie masz to się nie musisz od razu tak chamsko wypowiadac... !!!

Gość kobieto puchu marny taki top

właśnie emancypacja już zajęta ;/ chociaż szczerze nie spełniłabym się w tym temacie ;/ ... myśałam,że może rola kobiety w jakieś konkretnej religii, ale Islam odpada... ... albo coś zupełnie współczesnego typu... jakieś choroby typowo kobiece, zaburzenia ...

moze napisz cos o samotnym macierzynstwie z wyboru nie chodzi mi bynajmniej o kobietki ktore odeszly od męzów ale o takie ktore maja dzieci ale bez faceta czyli zdecydowaly sie na in vitro.. ostatnio coraz częstsze zjawisko

Gość kobieto! do czego
i jaka to jest praca! konkretnie!

prezentacja... około 30 minutowa....publiczne wystąpienie ;P dawaj te pomysły :D SPEŁNISZ DOBRY UCZYNEK ;p

Gość kocichrupek24
Wizerunek współczesnej kobiety na podstawie kanonu literatury pięknej w stylu Pani Domu. Zacząłbym od nakreślenia roli przetworów w umacnianiu więzi rodzinnych i sposobów walki w cellulitem.

tylko to musi byc poparte również informacjami z książek, bardzo ewntualnie z Internetu ;/ A nie wiem czy gdzieś znajdę wystarczająco informacji na 30 minutowe wystąpienie ;/

Gość możesz napisać o tym
jak sufrażystki przekręcają się w grobach kiedy kobiety same z siebie spychają się do garów i pieluch choć wcale nie musza.

Gość persefonae
wizerunek kobiety kreowany przez media kanon urody przez wieki kobieta w różnych religiach- bardzo ciekawie wypada tu Judaizm albo religie wschodu np. buddyzm ;]

Gość persefonae
o i jeszcze kiedyś czytałam fragmenty XIX wiecznego poradnika dla panien na wydaniu, może porównaj to ze współczesnymi poradnikami/portalami randkowymi

Gość persefonae
pewnie w jakiejś porządnej bibliotece/antykwariacie/online ;]

Gość persefonae
CZY PANI CHCE WYJŚĆ ZA MĄŻ sto poufnych porad dla panien na wydaniu Bronisław Gumplowicz nakładem tygodnika Wiadomości Kobiece, Warszawa 1934 :D

Gość Zygmunt IV Wasalski
"Czemu kobiety kopiują męski orgazm (to jest oni doznają przyjemności z krocza) zamiast poznawać orgazmy w innych częściach ciała niż pochwa, czyli w tym samym miejscu gdzie facet ma ptaka".

Gość nie podpowiadać idiotce
niech sobie sama radzo bo potem pójdzie na uczelnie i będzie się chwaliła czyimś pomysłem

Gość persefonae
fragmenty są w "MW" Łysiaka

idiotce ?? właśnie Ty reprezentujesz w ten sposób poziom swojej intelignecji i kultury osobistej... ...grzecznie zapytałam czy ktoś mogłby pomóc, więc nie wiem co się tak ekscytujesz i mnie wyzywasz... widac masz jakieś problemy emocjonalne i wyżywasz się na ludziach, których kompletnie nie znasz...

Gość aha i achh
np. kobiety i ich buty, jak sie zmieniało obuwie na przestrzeni lat, co było priorytetem dawniej w wyborze obuwia a co jest teraz itp. itd.