Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaknaćpana

Źle się czuję pomóżcie bo nie wiem co robić

Polecane posty

Gość jaknaćpana

Od ok godziny mam takie uczucie jakbym się czegoś naćpała albo zaraz miała odpłynąć. Takie samo jakie towarzyszy gsy się śpi, zupełnie jakbym nie była na jawie... nigdy się tak jeszcze nie czułam, nic nie brałam, ale przyjmuję leki psychotropowe i boję się że coś się ze mną złego dzieje

Gość Ratzingere aus Deutschland
zrób sobie pierogów

idź szybko do lekarza choćby i rodzinnego ale również do tego co ci przepisał te leki . To czasem może byc jakaś reakcja na nie ... może zmieszałas z alko - ?? a tego nie wolno

to najpewniej dzialanie psychotropow zadzw natychmiast do swojego psychiatry i powiedz mu o tym a jak jegoi nie bedzie to pogadaj z jakim kolwiek psychiatra

Gość Radiesteta98
Zalecam regresing, i oczyszczenie s posozytow astralnych!

Gość jaknaćpana
ale ja przyjmujęte leki od pół roku a czuję siętak 1 raz, napiłam się dziś dużo kawy może to dlatego?

Gość jaknaćpana
powiedzcie coś bo czuję się, jakbym zaraz miała wyjść z ciała, czytam posty na kafe i nie mogę się skupić, patrzę i nawet nie pamiętam co czytam, nie mogę normalnie myśleć... jakby wszystko co jest naokoło mnie miało się rozpłynąć albo coś... zaczynam panikować bo pierwszy raz w życiu tak mi się dzieje

Gość gryczka
A na co bierzesz te leki?

Gość jaknaćpana
gryczka- a co to za różnica na co kiedyu to psychotropy wiecie co, nawet napisanie komentarza sprawia mi problem..... boję się że zaraz może mi się coś stać... jakbym traciłą kontakt z rzeczywistością czuję się jakbym miałą mieć jakąś zapaść albo co

Gość jaknaćpana
zmieyzłam ciśnienie 132 na 82 (ale zawsze mam niskie) puls 115... chyba powinien być niższy?

Gość gryczka
No jest różnica. Jeśli bierzesz je na depresję lub - tym bardziej - jakieś zaburzenia lękowe, to taki objaw (derealizacja) może być po prostu objawem choroby, na które je przyjmujesz.

Gość gryczka
Puls możesz mieć podwyższony, bo się denerwujesz. Nie wzięłaś może przypadkiem większej dawki niż zwykle?

Gość jaknaćpana
nienie, to nie to to uczucie jest bardziej fizyczne jak psychiczne że tak powiem, to nie żaden strach ani przymulenie depresyjne, które zasem powodują że mógłbyś się tak czuć, ja czuję że to jest silne i pochodzi że tak powiem z ciała...

Gość jaknaćpana
dawka ta sama co zawsze, to mnie zastanawia bo niby nie ma podstaw żeby się tak czuć, a to jest właśnie takie samo uczcuie jakby po zwiększonej dawce!

Gość gryczka
Hmm, no to nie wiem naprawdę co doradzić. Może to faktycznie ta kawa?... Jak się bardzo niepokoisz i nie mija to może zadzwoń na pogotowie? Albo do lekarza, który Ci te leki przepisuje (zakładam, że jest to psychiatra).

Gość jaknaćpana
no niby kawa jak kawa ale nie widzę innego wytłumaczenia na razie poczekam a potem jak będzie się utrzymywać albo gorzejz robi to zadzwonię... dziękuję gryczka że jednak starałąś mi się pomóc!