Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil_27l_mieszczuch

Zarabiam kokosy ale jestem ciągle samotny !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Nie dawno awansowałem na kierownika w dużej firmie. Zarabiam miesięcznie 17 tysi do ręki. Jeżeli nie wiecie ile to jest to powiem wam że kilka razy więcej niż wy zarabiacie. To bardzo dużo kasiorki ;) No i tak od pewnego czasu pomyślałem sobie że żona mi nie potrzebna. Nie szukam żadnej dupy. Od 3 lat samotny i jest gitara. Czasem trochę przychodzi ochota na ruchanie ale w sumie z moją kasą mogę robić mnóstwo innych bardziej rajcujących rzeczy niż jakieś conocne rytuały tak jak wy macie szaraki :D Chyba zostanę na zawsze kawalerem , mam spokój. Latam tu i tam . mam mnóstwo kumpli i jakoś nie wyobrażam sobie mieć w domu zazdrosnej baby która będzie mnie pilnowąła , wypytywała albo jeszcze o zgrozo ryczała w rękaw że coś jej nie wyszło itd. Pozdrawiam singlów ! :D Bawcie się życiem a na baby lejcie bo nie warto się z nimi zadawać ;)

Ciesz się póki możesz ;) możesz w każdej chwili to co masz stracić, przyjaciół także. A wtedy będziesz płakał że nie pokochałeś i nie dałeś się pokochać, że jesteś sam i nie masz w nikim wsparcia. Nawet gdy Ci się wydaje że tak jest, to nic nie trwa wiecznie i w życiu liczą się inne wartości na których możemy zbudować stałe szczęście.

Gość takie tam duperele
Kierownikiem nie zostaje się dożywotnio, a firma nie będzie cudownie prosperować do końca świata więc pensja może za rok wynosić 700 zł. A na kobietę nie zasługujesz bo zamiast myśleć o miłości piszesz o ruchaniu jak pospolity prostak. I pewnie nim jesteś, wielki kierowniku :D

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFON
gratuluję kolego!!! ;) ciesz się życiem ;)🖐️ niewielu tak może i musi szukać jakichś substytutów (miłość?) beuheehhehe

Gość hihihihihi
pomarzyć dobra rzecz :) A na co dzień pracujesz jako rozładowywacz towaru w Biedronce, masz pryszcze i nikt cię nie chce :) Nie ma szans na takie warunki jakie opisałeś nawet w Warszawie :)

Ciekawą rzecz zauważyłem. Napisałem temat tak jakbym był zimnym wyrachowanym egoistycznym bufonem. Wystarczyło tylko napisał o sporych zarobkach i nawet panie które odpisały na mój temat były miłe i wstawiały minki typu ;) oraz :) To dowód na to że wam kobietom chodzi tylko o kasę. Wiedziałem o tym wcześniej stąd ta decyzja o byciu samotnym. Ehhhh , naprawdę żal mi was bo jesteście puste. Marzycie o bogatych facetach a później lamentujecie że was tacy zdradzają :D No trudno żeby taki łakomy kąsek opędził się od innych kurew pragnących wygodnego życia :D

ta ta pierdum pierdum będzie wiosna... no ale zaburzenia psychiczne to już problem autorze...

hahahaha. Teraz gdy zdemaskowałem kobiece podlizywanie to następna kafeterianka już mnie zjechała :D Nie mogę no :D Faktycznie z babą ja nie wytrzymałbym ani chwili. Strasznie nie lubię takiego zakłamania :( No dobra , sprostuję i ja :D Nie zarabiam 17 tysi , tylko 7 tysi ;) Ale netto , nie brutto :D

Gość Paulana
o moj ty ale sie o sobie dowiedzialam, ty masz nie tylko kase ale i nakrecone w glowie kolego przykro mi:( poczytaj troche moze ksiazek psyhologicznych. fakt ze sie tu wypowiedziales swiadczy tylko o tym ze sam na kase lecisz bo musiales sie az tym pochwalic.rozumiem ze nie masz sie z kim o tym dzielic ...pffff co za fart prawda? ty to chyba troche zacofany jestes, facet co leci na kase moze bardziej....dobrze ze masz pieniadze, pomoz innym ludziom lub zwierzetom skoro kobiety nie potrzebujesz to spelniaj sie inaczej. czesto jest tak ze przebywanie wsrod znajomych ktorzy prowadza jakies prywatne zycie ma sie takze ochote na posiadanie bliskiej osoby czy rodziny. Jakich ty najomych masz to ja nie wiem albo jakich nie masz. ja raczej twoja wypowiedz wzielam inaczej, skoro tu sie wypowiedziales w taki sposob to raczej wlasnie potrzebujesz tego i to jest twoja reakcja. taka prawda uwazam

Gość Paulana
a buzki stawiane przez kobiety sa ironiczne raczej ale ty naprawde chyba masz problemy z glebszym mysleniem....pozdro.

yyy nie zarabiasz aż tak dużo więc nie szalej :) hehehe gratulacje podejścia do sprawy tylko nie zapominaj o badaniach bo mozezz zawsze coś złapac w tych podbojach miłosnych