Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfgdfgdfdgfd

buty- ladne? chyba sobie kupie :)

Polecane posty

Gość filipinkaala__
autorko-na kilometr widac ze piszesz sama jako kilka osób i wychwalasz te buty:D mało kto stawia kropki ciagle a potem pisze małą literą:p przyznaj sie sprzedajesz te buty i je tu reklamujesz wychwalajac je jako niby kilka osób:o

Gość fgdfgdfgdfdgfd
wiecie co ja tez nie mam nic z prady czy LV nie chce ich kupic ze wzgledu na czerwowa podeszwe tylko ze sa ladne. idzcie do rylko i tam tez zobaczycie buty z czerwona podeszwa!!!!!!!!!!!

Gość fgdfgdfgdfdgfd
nie sprzedaje ich. serio i nie pisze jako kilka osob. wierz lub nie ale nie robie tak. po co mialabym to robic? nie sprzedaje ich;

Gość jagoda z katowic
łądne ale dla mnie moglyby byc nizsze. zabije sie w nich

Gość mi sie nie podobają
ale to kwestia gustu. natomiast nie lubię butów z ekologicznej skóry- od kiedy stopy w takich butach się nie pocą, a skóra oddycha?? Nie musze mieć oryginalnych, drogich ubrań- wiele kupuję w lumpeksach, ale buty to podstawa. W końcu nasze stopy nosza nas przez całe życie, trzeba im dać to, co najlepsze. Chyba, że tylko moje stopy są tak wymagające i nie lubią sztucznych tworzyw :O

Gość gupkow
Kazar to zaden wyznacznik mody :))))) Nie kupilabym tych butow nawet w Kazar - tylko dlatego, ze maja czerwona podeszwe. Mam torbe prady - kupilam ja nie dlatego, iz ma napis PRADA bo mam to gdzies, ale dlatego, ze jest pieknym rudym workiem z mieciutkiej naturalnej skory.

Gość kleofas z waw
kazar to polska firma?

Gość kleofas z waw
tak szperam sobie, bo nikt nie odpowiada czy kazar jest firmą polską i znalazłam kilka ciekawostek, które pozwolę sobie zacytować: julka: "te same buty kupisz w prima modzie gino rossi, Quazi itd tylko ze mają swoje logo. Buty wychodzą z tego samego magazynu:) różnią sie tylko kolorem i sezonem w który są. barzdziej liczy się kasa niż wygoda. prawda jest taka ze my jako kobiety patrzymy na wygląd a nie na wygodę" "julka ma racje. czasem roznia sie tylko materialem ale fason ten sam!! wiem na 1000000% ze np. bata, aldo, ccc, gino rossi i warszawskie kdt to jedno i to samo " "Wczoraj byłam w Kazarze i jestem w szoku, że mają tam buty takie same jak w Quazi. Tylko, że w Quazi są o 30% tańsze. Nie kupię już butów w Kazarze, bo nie chcę przepłacać. A tak na marginesie, to obsługa w Quazi jest o niebo lepsza!!! " "Mylisz się moja droga koleżanko, ponieważ właścicielem marki QUAZI jest firma NG2 S.A., która z kolei administruje także marką CCC i Boti. A wracając do modeli, to owszem w Kazarze są podobne, ale są i takie same, tylko że w QUAZI można je kupić w znacznie niższej cenie... I nie przekonasz mnie do Kazara, który lansuje się jak może a i tak bezskutecznie. "