Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta-a

Fundacja TVN i pukty Payback

Polecane posty

Co myślicie o tej akcji Fundacji - akcji przekazywania punktów Payback na projekt Fundacji TVN „nie jesteś sam budowę Centrum Profilaktyki Nowotworowej, które w 2011 roku zostanie otwarte na terenie Instytutu Onkologii w Warszawie ??? Ja chętnie biore udział w takich działaniach :-)

Gość Mirabet
Każda inicjatywa wspierająca działania pomocowe dla tych, którzy najbardziej tej potrzebują jest warta nagłaśniania. Kazda złotówka, czy punkty w programie, 1% z podatki...to w skali społeczeństwa spory dar na konkretna pomoc, tak jak w tym przypadku... Zbliżające sie swieta to zawsze okazja do większej otwartości na działania charytatywne..

Jak wyżej, każda inicjatywa wspierania akcji charytatywnych jest dobra. Czy to przez oddanie krwi, czy punktów, które i tak gromadzimy przy okazji. A wystarczy tak na prawdę tylko kliknąć :)

O, nie wiedziałam o takiej akcji. Sprawdzę zatem ile mam punktów na koncie i jakąś częśc na pewno przekaże.

Gość masollloiop
znów wyczuwam człowieka TVNu......... Topik nie brzmi zbyt naturalnie. Właściwie to wszystkie wpisy śmierdzą tym samym:P 🖐️

Tobie może tak, ale jest to pewna nowość, więc nie ma co się dziwić... To chyba jedyny program lojalnościowy, który daje taką możliwość i przyznam szczerze, że mnie osobiście bardzo się ten pomysł spodobał... Punkty są dla mnie bonusem do zakupów, które i tak robię, więc dlaczego tego bonusu nie przekazać ludziom, którym na pewno się to przyda? :)

Zgadzam się - to jest bonus, z którym można zrobić co się chce... Szczerze mówiąc nie ogarniam ludzi, którzy emocjonują się uzbieraniem punktów na termos :P A tak przynajmniej coś dobrego można zrobić.

Też mnie termosy nie kręcą :P Albo sobie zafunduję zniżkę na zakupy czegoś konkretnego, albo oddam na Fundację... Albo i to i to ;) Bo pewnie i tak starczy... Grunt, że pożytecznie.