Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tak zwykła dziewczyna

Nie mam pewnosci siebie-przez ojca

Polecane posty

Gość tak zwykła dziewczyna

Jestem po dwudziestce. Gdy mialam rok moj ojciec popelnil samobojstwo zostawajac mnie, mojego brata i mame. Przez to dorastalam w poczuciu bycia gorsza-bo inne dzieci, kolezanki mialy ojcow, a ja nie. Bo gdy zaszla potrzeba mogli swobodnie gdzies pojechac samochodem np. po zakupy czy cos a mama musiala zawsze prosic sasiadow o to by zawiezli nas do szkoly, o to by zawezli do miasta cos zalatwic..-wiem glupie, ale czulam sie wtedy gorsza. Mamam i dziadkowie robili wszystko, zebysmu mieli dobre dziecinstwo, bardzo nas kochali i dbali o nas. Ale te poczucie bycia gorsza jakos niestety zaprocentowalo-nie umiem walczyc o swoje, nie jestem asertywna, mam marnne poczucie wlasnej wartosci. W dodatku w dziecinstwie mieszkal z nami alkoholik-ojciec mojego kuzyna. Kuzyn stracil mama bardzo wczesnie i od zawsze moja mama sie nim zajmowala.A jego ojciec mieszkal z nami, poznej na szczesce mama go wychrzanila na zbity pysk. W szkole czulam sie gorsza od kolezanek, i nawet po latach gdy je spotykam, czuje sie gorsza:( Macie moze jakies rady dla takiej osby jak ja? Nie chce by tak bylo zawsze:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować