Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdt45tr43rf

Czemu ja muszę być taki dobry

Polecane posty

Gość sdt45tr43rf

Nie wiem czy ja jestem jakiś klepnięty ale mam już totalnie dość.Mimo dwudziestu paru lat rodzice traktują mnie jak jakieś małe dziecko ! czepiają się ciągle o wszystko mimo że robię wszystko żeby im pomóc.Ale nie o tym chciałem napisać.Wkurza mnie to że jestem taki cholernie punktualny i dokładny bo z strony znajomych nie mogę tego doświadczyć.Umawiam się z koleżanką na daną godzinę a Ona jak zwykle się spóźnia tłumacząc się błahymi sprawami.Oddaję samochód do znajomego mechanika a On oczywiście wszystko na ostatnią minutę mimo że wie jak bardzo mi się śpieszy a do tego pełna zlewka z jego strony.Dziewczyna chciałaby żeby robił wszystko co się jej podoba a jak coś jest nie po jej myśli to przestawia wszystko do góry nogami.Mam wrażenie że jestem dla wszystkich za dobry a w zamian za to dostaję po dupie. Dość tego wszystkiego , duszę się cholera w tym posranym życiu.Codziennie proszę Boga o lepsze życie a mimo tego ciągle jest do dupy.

mnie też tak traktują, tacy są, możesz mieć własny dom( ja miałam) i dalej będzie to samo. To jest upupianie i już. A na resztę spraw nie ma rady, mnie też życie jawi się w szarych barwach, choć niby wszyscy uważają mnie za osobę wesoła, sympatyczna itd ponadto sama dobrze wiem,z e jestem za miła dla innych i nie doświadczam zbyt często informacji zwrotnych. Za to gdy jestem niemiła, to zwykle jeszcze gorzej na tym wychodzę. Bo nie ma komu wchodzić na głowę. Mam nadzieje,że to jesienne depresja:) a jak nie to pocieszaj się,ze być może w 2012 będzie koniec świata i nie będziesz musiał się już długo męczyć. Możesz też znaleźć inne pociesznie. Dobrym pomysłem jest zapisanie się na trening asertywności, z początku gadki wydaja się sztywne,ale na wiele osób to działa.