Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lojata

Tanćzący mężczyźni są dla mnie strasznie nie męscy.... odpychają mnie okrutnie..

Polecane posty

Gość Lojata

Tak jak w temacie. Czy któraś z kobiet też tak uważa? Mężczyźni, którzy tańczą są dla mnie strasznie nie męscy, aseksualni, wręcz babscy :( Bleeee . Tak się składa, że mam sklepik obok sali, gdzie codziennie są zajęcia taneczne. Nie jestem jakaś brzydka, więc mężczyźni uczęszczajacy na te zajęcia podrywają mnie nagminnie.... a ja czuję do nich normalnie wstręt. Są dla mnie tak nie męscy jak nikt inny. Chyba będę musiała zmienić pracę, bo już mam dość tych zalotów wielce tanecznych facetów... mogłabym mieć wielu takich tancerzy, ale normalnie tak mnie od siebie odpychają... Owszem, facet powinien potrafić zatańczyć ze mną na jakimś weselu, ale robić to z pasją, hobbystycznie ? Masakra.

Gość Lojata
Dzięki za uwagę. Zapamiętam.

Gość dzolana
a ty jestes pusta jak cegla

Gość Lojata
Temat nie dotyczy pustości.

Gość Lojata
Nie moja wina, że tańczący facet jest dla mnie strasznie niemęski. Dokładnie, takie wyginające sie pedałki. Kurde, to takie niemęskie jak facet z taką pasją tańczy.... ech...

Gość ja używam tabletek ineov
Mnie też tacy faceci nie kręcą..

Gość tam jest wirus!!!!!!!!
dla mnie też są totalnie niemęscy takie świerszczyki podfruwajki

No, Ci z YCD to porażka. Nigdy nie zapomnę tego, który zachwycał się przez cały filmik (niby o sobie)( nosem Britney Spears.

a ja w facecie który świetnie tańczy zakochuję się z miejsca. chyba nie widziałyście tancerzy flamenco,właśnie mężczyzn-sama namiętność i męskość 100%.