Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdyhqlkajjjajaaj

Jestem w ciężkiej sytuacji finansowej. Myślę, żeby...oddać się sponsorowi.

Polecane posty

Gość jdyhqlkajjjajaaj

Niestety. Potrzebuję pieniędzy od teraz. Nie mam nic. Potrzebuję kasy na studia. Myślałam żeby zgodzić sie na seks za pieniądze. Jednorazowo . Czy ktoras tak zrobiła i zaryzykowała ?? Jak później z psychiką. Prosze o szczere ale nie chamskie odpowiedźi. Traktuje temat poważnie .

Gość olaprima
Witam Cię serdecznie:) Na imię mi Ola. Pracuję ostatnio nad pewnym pomysłem :) Zawsze lubiłam pomagać lecz niejednokrotnie „dostawałam po tyłku za swoją dobroć. Ale się nie poddaję i wierzę w ludzi, a nawet staram się im ufać :) Pomysł jest związany z firmą, która na rynku jest od 2004 roku. Jej właściciele to Rodzina Trawińskich, prowadząca w przeszłości warsztat samochodowy :) Nie przedstawiam jej nazwy na początku ponieważ informacje na temat jej funkcjonowania są często przedstawiane w taki sposób, że ludzie się zniechęcają i rezygnują. Są zasypywani masą informacji i czują się zagubieni i negatywnie nastawieni. Tak było też ze mną. Przestudiowałam jednak na spokojnie strukturę działania firmy i stwierdziłam, dzięki mojemu znajomemu, że wszystko jest PROSTE, ŁATWE I PRZYJEMNE. Trzeba tylko mieć cały czas kontakt z współpracownikami i móc zaufać. Grupa zdziała więcej niż pojedyncza jednostka. Jestem mamą 14 letniej Weroniki i mieszkam z rodzicami. Jestem rozwiedziona. Mam pracę na etat lecz ona mi nie wystarcza, poza tym chcę spłacić pewne finansowe zobowiązania, ale przy moim wynagrodzeniu byłoby to nierealne. Dochodząc do sedna sprawy. Chcę pomóc sobie i wszystkim, którzy tej pomocy potrzebują. Dlatego opracowałam prosty sposób przekazywania wiedzy na temat jednej z NAJBARDZIEJ WIARYGODNYCH FIRM NA ŚWIECIE, której kryzys nie dotyka, która zatrudnia wszystkich, bez względu na poziom intelektualny i wykształcenie, która nie zwalnia i nie tworzy atmosfery mobbingu. Chcę Ci pokazać z moimi znajomymi, że to jest NAPRAWDĘ FASCYNUJĄCY POMYSŁ NA LEGALNY I UCZCIWY ZAROBEK. Pomogę Ci szukać osób, a jedną „dostaniesz ode mnie w prezencie :) Nie musisz chodzić „po domach jak kiedyś robili to akwizytorzy bo nie będziesz żadnym „wciskaczem usług. TO MYLNE POJĘCIE. Czyli wystarczą dwie chętne tak jak Ty osoby, NAJLEPIEJ RODZINA LUB PRZYJACIELE BO ONI NAJBARDZIEJ CIEBIE ZNAJĄ I UFAJĄ. Wspólnie rozwiniemy biznes przy pomocy tych, którzy już działają i zaczniemy pomagać tym, którzy także chcą tak działać. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź by przesłać Tobie dalsze wskazówki. GWARANCJĄ SUKCESU JEST TWOJA CHĘĆ BYCIA NIEZALEŻNYM i osiąganie dochodu PASYWNEGO, zapewniającego komfort psychiczny i finansowy, O KTÓRYM NAPISZĘ W KOLEJNYM E-MAIL'u. Będę także informowała na bieżąco o rozwoju biznesu, przystępujących do niego wszystkich osób. Otrzymasz także informacje o kontaktach aby poczuć zaufanie, bezpieczeństwo i świadomość, że w każdej chwili możesz na innych liczyć. TO NIE JEST SEKTA ANI ŻADNA PODEJRZANA ORGANIZACJA )) Osoby, które rezygnują naprawdę nie są świadomi co tracą. Ja nie zamierzam być dalej masochistką i trwać w pracy za marne grosze, zastanawiać się na co mi starczy i czy spłacę kredyt. A TY ??? Obejrzyj proszę film „The Secret http://www.proaktywnie.pl/the-secret-prawo-przyciagania/ IM SZYBCIEJ ZADZIAŁAMY TYM PRĘDZEJ ZAROBIMY. DOSŁOWNIE W PRZECIĄGU KILKU, KILKUNASTU TYGODNI. Z wyrazami bezinteresownej przyjaźni, Ola Wojtaś tel.516094207 Początkująca i pełna Wiary Przedstawicielka FM Group :)

Gość fik fik fik fik
Skąd jesteś studentko ? Chętnie Cię zasponsoruję.