Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynaNorwegiaWolontariusz

PROSZĘ O PODPIS ! PRZECIWKO OKRUTNEMU TRAKTOWANIU ZWIERZĄT !

Polecane posty

Chciałbyś/ałabyś tak być potraktowana ?

za każdy podpis mogę wysłać swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Ja? Ja nie mam futra a moje mięso również jest raczej nie smaczne, więc nie mam obaw że zostanę tak potraktowany. Tacy idioci jak ty nie potrafią zrozumieć że hodowla zwierząt na mięso i futra była, jest i będzie, że to coś normalnego. Jesteś zwykłą debilką.

Robienie dziesięciorga dzieci w jednej rodzinie było jest i będzie normalne? Jeśli na hektarze ziemi będziesz hodować krowy, to mięsa starczy na rok dla jednej osoby. Jeśli zasiejesz tam soję starczy dla 60 osób. Na rok. Nasz system produkcji żywności jest jakby ździebko nieopłacalny... Poza tym hodowla hodowlą, ale jakieś normalne warunki te zwierzęta powinny mieć. A nie, kura faszerowana hormonami tak, że niecały miesiąc po wylęgu jajka znosi. A po dwóch miesiącach ma figurę jak paker na sterydach i idzie pod nóż...

Mniej boleśnie? Może jeszcze kurwa prawa głosu szympansom nadajmy :O w końcu to człekokształtne :O Już jedne debile akcję że psa wiązać na łańcuchu to okrucieństwo robiły :O Co za debilizm.

Ten ostatni... A jakbyś Ty miał umrzeć to co? Najpierw lanie kijem aż będziesz niebieski, potem ściągnąć skórę i do kotła. A nie, przepraszam, człowiek duży jest. Wyciąć kawał mięsa z uda i do kotła wrzucić. A Ty tam sobie zdychaj powoli, wykrwawiaj się. Co tam. I tak musisz umrzeć, to co Ci za różnica? A pies na łańcuchu wariuje. To takie zwierzę jest, że się musi wybiegać.

Debilem jest człowiek, który nie widzi innych opcji! Pies powinien mieć budę i wybieg ogrodzony! Ale jak debil nie umie pomyśleć to założy obrożę, łańcuch półmetrowy, a potem będzie się wściekał, że mu pies po nocach szczeka!

singri Właśnie potwierdziłaś swój debilizm, nie widzisz innej opcji :D bo mój pies ma łańcuch 2,5 metra a nie 0,5 debilko głupia. "wybieg ogrodzony" haha, to jeszcze naucz takiego psa żeby się nie podkopywał pod ogrodzeniem albo żeby nie przeskakiwał przez nie :O kretynko

Gość ANNA_2009
Chętnie się podpiszę tylko gdzie? Nie rozumiem tych głupkowatych imfantylnych osób, które prostacko krytykują inne osoby, które próbują coś zrobić dla zwierząt. Po co odpisujecie na takie posty jeśli Was to nie interesuje.

Podobno ludzie są mądrzejsi od zwierząt... U moich sąsiadów pies ma taki wybieg i się nie podkopuje... Ciekawe czemu... Może dlatego, że pod spodem jest beton? A górą nie wyskakuje, bo... No tak, tam też jest siatka. A wybieg ma 2 metry wysokości. Można? Można. Tylko trzeba chcieć.

Gość gugagaga
pierdolony idioto ciebie bym tak do tej ciasnej klatki włożyła potem wyrzuciła z takiej wysokości i obdarła zywcem ze skóry i jeszcze patrzyła jak się meczysz skoro jestes za takim traktowaniem zwierząt a te biedne zwierzatka wszystko czuja i cierpia nie zasługuja na to podpisałam

Gość jak czytam tego niedziela
to nie mam nic przeciwko, żeby zabić jego zamiast psa, lisa, czy prosiaka :O Bo powiedz, niedzielku, po co egzystujesz? Chore psychicznie, tępe ludzkie gówno, które przesiaduje całymi dniami na forum dla kobiet :O

Gość jak czytam tego niedziela
Przecież on jest jebnięty, kiedyś miał w stopce listę swoich chorób psychicznych :O