Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwqwqwqwqwqwqwq

co wymyślił mój facet, takie coś to mi się nawet nie śniło

Polecane posty

Gość qwqwqwqwqwqwqwq

rozmawiałam z chłopakiem o tym że przydałoby się w końcu razem zamieszkać, on ciągle o tym mówi itp, więc ja przechodzę do konkretów i mowie żebyśmy kredyt wzięli na mieszkanie albo coś takiego, żebyśmy zaczęli coś robić z życiem a on na to że żadnego kredytu brać nie będzie, bo pójdziemy wynajmować mieszkanie do czasu aż jego rodzice umrą, a wtedy wprowadzimy się do ich domu, no mi po prostu ręce opadły.. to co ja mam kurna czekać na śmierć teściów, no sorry, już nawet pomijając to że to z jego strony zupełnie niemoralne co do rodziców to co ja mam może i ze 40lat nie mieć własnego kąta bo on tak sobie wymyślił:o i co ja do cholery mam z nim zrobić to nie wiem 😭

Gość e4fdfvxs
poprostu myśli chłop praktycznie,pracę stracisz bo zajdziesz w ciążę i urodzisz -on bedzie musiał wszystko mieć na głowie i do tego kredyt spłacą,nie da rady,bank zabierze mieszkanie......PROSTE

Gość AZX
TY JESTES DZIWNA I ŻYCIA NIE ZNASZ,KTO WAM DA W OGÓLE KREDYT MIESZKANIOWY?????????????????ILE WY ZARABIACIE???????TO CO ON CI POWIEDZIAŁ,TO SZCZERA PRAWDA,TAKIE SĄ REALIA W POLSCE

... wtedy to wszystko na głowie będzie miała matka z dzieckiem, ojciec dziecka będzie tylko zarabiał pieniądze

Gość trompek
zacznijcie podtruwac, bedzie szybciej i taniej niz kredyt :O

Gość Teraz znacie potege
naszych umyslow! My faceci potrafimy wszystko wymyslic! Nawet glupote. Poza tym nie bedziecie musieli tyle czekac. Grzybki cy cus.

Gość qwqwqwqwqwqwqwq
oboje zarabiamy po tyle że kredyt jaki nam potrzebny byśmy dostali

Gość qwqwqwqwqwqwqwq
grzybki;) wcześniej słyszałam już żeby im coś w samochodzie nawalić;) kurde jeszcze naprawdę coś im się stanie a potem będzie na mnie😭