Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama przedszkoolakaa

Oczekująć na drugie dziecko.

Polecane posty

Gość adzia1982
to i ja się wpiszę,jestem mamą 8-miesiecznego synka i w 17 tyg ciaży pozdrawiam serdecznie

Narzie jest radosna, chwali się w przedszkolu że będzie miała siostrzyczkę. Wyprawkę kupujemy zawsze z nią, żeby mogła utrzestniczyć we wszytskim, głaszcze brzuch, przykłada główkę i mówi do siostrzyczki :D ale nie wiem jak to będzie jak mała się urodzi, bo boję się zazdrości.

Gość adzia1982
u nas to cud zdecydował,każdy jak dowiaduje się ze bedzie drugie to a głowę się łapie,a my poprostu cieszy,my się,gdyż 7 lat leczyliśmy się zeby mieć dziecko a drugie to naturalsik :)

Gość adzia1982
hahah ja tes się boję,ale pierwsze mamy z inseminacji,i poprostu był plan żeby za jakieś dwa lata jechać po następne,niepomyśleliśmy że uda się naturalnie,7 lat się nieudawało a dlaczego by teraz miałoby się udać

Gość adzia1982
mnie to tylko spiralka,żadnych doustnych niemogę e wzgledu że w pierwszej ciąży przeszłam cholestaze

ja rowniez mam juz w domu przedszkolaka, ktory wlasnie skonczyl 4 latka, a w maju urodzi nam sie drugi dzieciaczek :)

tak u nas to trzeci miesiac dopiero, pierwsze dziecko bylo dla nas niespodzianka :), a na drugie dosyc dlugo sie decydowalismy, ale jak juz podjelismy decyzje to udalo sie za pierwszym razem :) no i ja bardzo chcialam rodzic na wiosne i tak tez bedzie.

no to i ja się dopiszę :) Mamy synka 3,5 letniego przedszkolaka a w lutym będziemy mieli drugiego synka :) obaj byli zaplanowani i udało nam sie za pierwszym razem :D

mama przedszkolaka ja za 3 tyg mam zostac mama 2 dzieciaczka, mam syna i teraz corci wyczekujemy p.s. wpadniej na forum LISTOPAD 2010 :)

ja mam 3-lenia corcie Hanie i teraz oczkuje t.p. 27.11 drugiego skarba ale plci nie znam.. moze w przyszlym tyg sie dowiem.. :) Hania cieszy sie z rodzenstwa i zdecydowanie chcialaby siostrzyczke :P

Gość adzia1982
jestem po amniopunkcji to niespodzianki niebedzie ważne ze bedzie zdrowe,żeby było zdrowe