Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weweweew

czy z takim CV mam szansę????

Polecane posty

Gość weweweew

oto moje CV. Wydaje mi się, że to nic nadzwyczajnego. Znajoma mi nawet powiedziała , ze będzie mi ciężko znaleźć dobrze płatną pracę. Co o tym myślicie?? podając tutaj zmieniłem formę CV. mam tylko 24 lata. jakbyście mnie ocenili. czy jak na ten wiek to dobrze czy źle?? Curriculum Vitae (CV) xxxxx ur. xxxx1986 w xxxx Stan cywilny:kawaler Adres zamieszkania:xxxxxxxxx Kontakt:xxxxxxx Wykształcenie: 2008 r. nadal Filologia angielska - magisterka 2005 r. 2008 r.Filologia angielska - licencjat Przebieg Kariery Zawodowej: 2010 nadalSzkoła językowa - lektor języka angielskiego, tłumacz pisemny 2009 nadalSzkoła językowa - lektor języka angielskiego 2009 nadal Szkoła średnia - nauczyciel języka angielskiego .2009 nadalFirma tłumaczeniowa - tłumacz pisemny 2008 2009 Gimnazjum - nauczyciel języka angielskiego .2008 2009 Gimnazjum nauczyciel języka angielskiego Umiejętności: - Obsługa komputera MS Office - prawo jazdy kategorii B - nauka języka angielskiego metodą callana - udział w międzynarodowej konferencji z lingwistyki (tutaj tytuł i gdzie) Języki: - j.angielski biegle w mowie i piśmie - podstawowa znajomość języka niemieckiego Zainteresowania: - języki obce, literatura, tłumaczenia, sport

Gość sjbionlm,
pewnie ze nie ale kurcze chcesz sie utaj podbudowac bo kompletnie nei rozumiem tego pytania

Gość weweweew
kilkoro moich znajomych twierdzi że to bardzo cienko.

Gość PodajLapePikus
pewnie, że tak.

Gość PodajLapePikus
chyba, że szukasz pracy jako tłumacz niemieckiego? no to nie masz szans...

Gość LK;LK;L';D
pewnie nei masz cyzm innym sie pochwalic to chwalisz sie cv, coz mozna tylko wspolczuc ...ale tak poza tym cv ok:P

Gość PodajLapePikus
ile ja bym dała za takie CV... hehe, żartuję... nic bym w życiu nie zmianiła:)