Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midiam

Pomozcie mi ,nie radze sobie prosze(ja wyrzucic z siebie zal do niego

Polecane posty

Gość midiam

Jak mam zapomniec i wyrzucic z siebie zal, zdradzal mnie z inna po pewnym czasie sie dowiedzilam, powiedzial ze miedzy nami bylo fatalnie ja chcilam sie rozstac (w nerwach mu to powiedzilam) Teraz on sie stara jest "cudowny dla mnie"ale ja w glebi serca czuje zal do niego Prosze was pomozcie mi ,byl ktos w podobnej sytulacji??

Gość midiam
nie wyobrazam sobie zycia bez niego , ale z nim tez jest mi zle bo nei potrafie zapomniec tego co zrobil,nie potrafie sie juz do niego przytulac, mowic mu milych slow jest mi z tym zle ale nie porafie:( Nie wiem co dalej bedzie ,jak o tym zapomniec

Mysle ze to dosc powszechna sytuacja - i wiele osob to przechodzilo;-) zerwij z nim calkowity kontakt najlepiej

Gość Pomponica
bedzie cie zdardzal cale zycie. kto raz sprobuje to juz ma to we krwii

Gosc Cie zdradzil wielokrotnie - nie dziwne ze teraz przeprasza zerwij kontakt na bank;-)

Gość midiam
zerwalam z nim juz wiele razy , byly powroty prosil bym wrocila nei potrafie sie od niego uwolnic, tak mi jest smutno tak zle

Gość midiam
nie ufam mu , ale juz nei mam slily by o cokolwiek pytac juz go nei kontroluje nie dzwonie nei mam juz sily jestem wrakiem czlowieka, boze dzis maa takiego dola ze szok:(

Gość midiam
tajemnica on nie zycze ci tego co ja teraz mam , na wlasne zyczenie !pierdolona milosc!

Jeśli raz wybaczysz to bedziesz robiła juz to całe zycie... Nie jest ciebie wart...