Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmelek karmelowy

Co zrobic na obiad ze schabu? Bitki odpadają.

Polecane posty

Gość Karmelek karmelowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lipsuś
opkrój w większa kostke i zrób z sosem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość skora jest super
obsmaz schab..zalej go woda i poddus..dodaj 2 lyzki musztardy, smietane i zrob taki sos musztardowo-smietanowy..super pasuje do kaszy gryczanej i ziemniakow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Proponuje roladki ze szpinakiem. Są przepyszne, pamiętam jak robiłam na sylwestra wszyscy byli zachwyceni i znikły z talerzy przed 9 ;p Chcesz przepis?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lipsuś
pokrój* własnie miałam na mysli gulasz :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gulasz ze schabu?!!!!!!!!! Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
usmaz kotlety, potem rozloz je na blaszce, na kazdy naloz przesmazone pieczarki z cebulą i pomidorami, na to ser zolty i zapiec ok 10 minut... pycha :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ok :) Schab rozbij jak na kotlety i posyp przyprawą z knorra delikat czerwoną. Ona nadaje super smak! Nie żałuj jej ;) Na patelni rozpuść trochę masła tak dwie łyżki, dodaj paczkę szpinaku rozmrożonego, czosnek w proszku, sól i pieprz do smaku. Troszkę niech się na małym ogniu popyka. Potem ostudź to, a następnie porozkładaj na kotletach tak po łyżce na kazdy i zawiń jak roladki żeby się trzymały. Usmaż pod przykryciem tak żeby się dusiły i gotowe ;) Wrażenia kulinarne niezapomniane!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zrób wyjątek, na prawdę ten czerwony delikat nadaje pieczeni super smak. Używałam wiele przypraw ale żadna mnie tak nie zachwyciła jak ta ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×