Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie i swoją opinie

* * * Restauracja Zamkowa w TRoruniu - Magda Gessler - Wasze opinie * * *

Polecane posty

Gość bajlabajla
Magda fajnie im to przerobiła a oni i tak dalej po swojemu :o

Gość Karczemna Awantura
Oni dalej po swojemu, bo najlepiej sami wiedzą jaki mają marny budżet. Nie sztuką jest przyjść i napisać nowe menu! Pytanie skąd wziąć na te drogie potrawy kasę? Skoro sama współwłaścicielka powiedziała że dla kota i psa nawet ledwie stać ją na dobrą karmę.

Gość OKROPNA TA KANCAPA
SAM BUDYNEK DAJE OGROMNE MOŻLIWOŚCI ROZWOJU DLA TEJ RESTAURACJI, NIESTETY NIE POMOŻE WODA Z RÓŻ, JEŚLI CI LUDZIE NIE ZMIENIĄ SWOICH PRZEKONAŃ STAROKOMUNISTYCZNYCH.

Gość andzia27l..
ja nie wiem po co zglaszac sie do programu, a pozniej wszystko na nie... narzekali ze nie ma klientow, jak gessler cokolwiek z tym chciala zrobic to ci dalej veto... co za ludzie :O a swoja droga takie zajebiste miejsce, taki widok, turysci - w takim miejscu rozkrecic knajpe to bajka.... a ci ludzie to nie wiem , mysla ze dalej komuna

Gość Karczemna Awantura
Wszystko zaje***te, ale kasa nie zajeb**ta. Spróbujcie zrobić cokolwiek bez kasy...

Gość ereterterterwe
spojrzalam na menu. bardzo drogo mają. w warszawie sa takie ceny a nie w toruniu. za drogo ja bym tam nie poszla.

Gość Karczemna Awantura
Sztuką jest wprowadzić zmiany, mając na uwadze niski budżet jakim dysponują restauratorzy, a na to p. Gessler nie zwraca wcale uwagi.

Gość Karczemna Awantura
Pani Magda wymyśliła aby wystawić przed wejściem tablice z napisem tanie piwo po 5zł. a zapomniała, że serwując droższe potrawy, "impreza" im się nie kalkuluje!

Gość bajlabajla
Jesli zeszliby z ceny to automatycznie przyciagneliby klientow i biznes sie kreci. Lezaki na dachu do tego i sama bym sie tam wybrala :)

Gość Menu musi być w
dwóch,trzech językach to podstawa ;-) a kelnerka też powinna takie słownictwo (podstawowe) znać. W mojej okolicy nawet urząd pracy kursy język dla gastronomii organizuje. Położenie lokalu piękne :-) Dlaczego po takim czasie Oni nawet strony internetowej nie zmienili ? To przecież ważne, to jest reklama restauracji.

Gość Karczemna Awantura
bajlabajla, widać że nigdy nie prowadziłaś biznesu. Wszystkim się tak wydaje. Zejdą z ceny żeby zachęcić, ludzie chętni się znajdą i owszem, a potem jak podniosą ceny, aby dla nich było to opłacalne, to klientów znowu nie zobaczą. I co? Same straty. Niestety taka jest szara rzeczywistość. Leżaki na tarasie? A widziałaś jaki ten taras obskurny? Do postawienia leżaków to jeszcze ho ho... Najpierw trzeba by było wszystko odnowić. Oczywiście wydaje Ci się że za darmo...

Gość widzieliście te gębę
dziada właściciela ? Stary piernik, nic nie rozumie z kapitalizmu, dobrze że chociaż córka wygląda na mądrzejszą Co to za problem zrobić menu w 3 językach ? Ale niektórzy pewnie myślą że Niemiec czy Anglik musi znać polski aby zwiedzać nasz kraj. I pies ich jebał, niech zbankrutują

Gość bajlabajla
Gessler im powiedziala, ze maja za duzo potraw w menu i to pomniejszyla a oni i tak do tego wrocili. Nie lepiej miec mniej do zaoferowania ale czegos co jest naprawde smaczne i stanie sie znakiem rozpoznawczym restauracji? i do tego koszta sie zmnijeszą, powoli bo powoli ale staneliby na nogi...

Gość andzia27l..
karczemna awantura - a pierdolisz, jesli chodzi o taras - zielona wykladzina zewnetrzna, pare kwiatow, lezaki, stoliczki i heja piwo za 5 zlotych i tablica - zajebisty pomysl - wpadnie ktos dzis na tanie piwo, jutro cos zamowi do jedzenia z rodzina strona internetowa nie jest zmieniona - a wydaje mi sie ze po dzisiejszym programie wejdzie tam wiecej osob niz przez cale zycie tej restauracji poza tym lepszej reklamy jak dzisiejszy program nei mozna sobie wymarzyc.... teraz tylko z tego korzystac wogole nie umia korzystac z tego co dostali.......

Gość delikatnaaaaaaaa.
jejku, kurde, kawa EKSPRESSO! SZOK! :)

Gość JESTEM NA TAK DLA GESSLER
GDYBY SPRZEDAĆ TA RESTAURACJĘ INWESTOROWI TO BYŁABY NAJLEPSZA RESTAURACJA W TORUNIU, A TAK NIE MA GROSZA I NIE MA RESTAURACJI. SZKŁEM SIĘ DUPY NIE UTRZE !!!!

Gość klapa jednym slowem

Gość Właściciele nie skorzystali
z ogromnej szansy, to już jest ich problem moim zdaniem .

Gość jak ich nie stac na biznes
to niech go zamkna proste, co ludzie maja siedziec w smierdzacej kajpie i zrec takie zarcie bo ich niestac ???? mnie tez nie, mam otworzyc knajpe w domu, kupowac na w pol zgnite zarcie bo mnie nie stac ale chce jakos zarabiac na debilach ????

Gość Karczemna Awantura
Skoro to takie proste, to czemu nie przejmiecie tej restauracji? przecież wystarczy tylko dokupić wykładzinę na taras i heja :) hahahahaha

Gość Toru -nianka
Właśnie wróciłam ze spaceru - ZAMKOWEJ - już nie ma, pustki - wszystkie sprzęty wywiezione, zamknięte na cztery spusty, a miałam nadzieję, że jakoś się zaczęło kręcić. To wszystko jest dziwne, ponieważ poprzedni właściciel zbijał tam kokosy, wesele za weselem, restauracja, kawiarnia, zawsze wieczorem dansing, ale wypowiedziano mu najem, słyszałam, że pod pretekstem wyburzenia całego obiektu, "ponoć szpecącego otoczenie" a jednak nie zrobiono tego - dlaczego? Czyżby jakies układy?

Gość bhnjyrjty
rzeczywiscie,ciekawe dlaczego

Gość prawda jest ukryta
Wydaje mi się, że głównym problemem jest konflikt pokoleń w tej restauracji. Rodzice mają swoją wizję ZAMKOWEJ i pieniądze, a Ich córka nawet gdyby chciała coś zrobić - to nie ma szans przewalczyć zdania rodziców. Bardzo mało wspólnych interesów wypala!

Gość borętla
taaa,pójdę tam i wydam 1/4 pensji ...ludzie zrozumcie realia

Gość borętla
restauracja kompletnie źle zarządzana siedzą i czekają na klienta masakra :O to nie komuna że wystarczy być i sie zarabia trzeba wyjść do ludzi , tablice , danie dnia, od tego są specjaliści nie wykorzystuje przepięknych warunków krajobrazowych ,po prostu są i kurva wszyscy powinni ich pożądać nonsens

Gość malaaaaaaaaaa
Karczemna Awantura na wszystko co ludzie napisza masz kontre....albo jestes z tejknajpy albo....nie Ty masz cos wspolnego z taknajpa!! Jak ktos chce interes prowadzic to musi inwestowac!! Nie masz kasy idz do banku! Nie chcesz sie zadluzac zamykaj interes i idz na etat do roboty!! Jak sie nie oplaca zarabiac na piwie za 5zl paru groszy, bo jedzenie za drogie zeby w tej knajpie jesc to nikt na to nic nie poradzi! Nie widzialam programu bo mieszkam za granica, i tu sie nauczylam ze nie ma nic za darmo tylko trzeba pracowac albo sie zadluzac zeby cosrozkrecic-a ta knajpa dostala za darmo- REKLAME! I powinni to wykorzystac.....