Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbjbsjdjbj

ogarnijcie co dzisiaj zrobil moj chlopak - smieszne

Polecane posty

Gość jbjbsjdjbj

wazne jest to, od dwoch tygodni wpieprzamy jak glupi popcorn. taki z mikrofali w brazowych papierowych torbach. moj chlopak wczoraj pojechal do rodzicow (mieszkamy razem), a ja bylam na zakupach w realu i kupilam m.in. torby papierowe do sprzatania po psie. no i dzisiaj wyszlam z psem i przeszlam dwa kolka wokol bloku no i kiedy sie zalatwil posprzatalam. musialam przejsc jakies 200m do smietnika i w miedzy czasie zobaczylam, ze moj chlopak zaparkowal samochod i idzie. okulary chowal do tylnej kieszeni (nosi tylko podczas jazdy, bo ich nie lubi, a nie ma jakiejs wielkiej wady) no i zamiast sie ze mna przywitac wyrwal mi ta torbe z reki i wsadzil tam swoja. tak to sie dawno nie usmialam :D chyba nie musze opisywac jego miny :D

Gość nie, nie ogarniamy
spierdalaj

Gość jbjbsjdjbj
ooo ale mi dowaliles, nic mi nie zepsuje dzisiaj humoru :D

Gość jbjbsjdjbj
Potem wsadził paluszki do mojej pisi

Gość nbnbv
przywitac wyrwal mi ta torbe z reki i wsadzil tam swoja chodzi o moszne ?

Gość nie, nie ogarniamy
tak, bo strasznie mi zależy, żeby ci dowalić :O strasznie śmieszne to co napisałaś, a teraz idź ogarnij się

Gość nbnbv
przywitac wyrwal mi ta torbe z reki i wsadzil tam swoja torbę - moszna wsadzil tam- do ręki Przechodnie musieli byc zbulwersowani :/

Gość nbnbv
facet wlozyl ci torbe do reki . hehe

Gość ale suchar
znam lepszy, tym razem autentyk lata temu gdy nie było żwirków dla kotów, moja Ciocia poszła na osiedle i zgarneła do torby piasek z piaskownicy....potem jeszcze poszła na ryneczek po zakupy, jakos tak się zagadała z jakimś sprzedawcą że zostawiła tę torbę gdzieś przy straganie, wróciła do domu i się zreflektowała że zostawiła tam tę torbę... gdy wróciła na rynek to torby już nie znalazła....chciałabym widzieć minę złodzieja gdy dowlókł tę torbę do chaty i zczaił że jest pełna zwykłago piachu.... mam polew z tego do dziś

Gość piczkaxxxxxxxxx
ha ha dobre , ale taka kupka z mikrofali byłaby lepsza :classic_cool: