Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka3322

Gienek Loska- mam talent

Polecane posty

Nie rozumiem dlaczego "jurorzy" nie przepuścili do nastepnego odcinka Gienka Loski....Przecież to największy talent od tych 3 edycji. Oj... już myślałam, że w końcu do tego show-biznesu dojdzie ktoś kto wszystkie "gwiazdy" poustawia...

Gość marcello...m
a czego sie spodziewalas po Kupie Wojewodzkiej?:o

Gość As123
No i wreszcie mamy Gienka!!!! Tym razem wygra - prawdzie gwizdy nie tak łatwo zgasić. mnie powala to jak przy Gienku wychodzi sztuczność, tandeta i plastik jurorów, uczestników - aż żal !!!! O na jest za dobry do tego programu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość As123
" Gienek jest symbolem klęski więc dlaczego chce w programie X Factor osiągnąć sukces? Dlatego, że jest artystą, dodajmy jedynym artystą wśród innych uczestników konkursu, którzy są medialnymi marionetkami w rękach Wojewódzkich czy Szablewskiej. Gienek jest ich wrogiem. On tego świata sukcesu i picu nienawidzi z całego serca co widać w każdym jego spojrzeniu na lawę jurorów. Dlatego go kochamy, bo jest prawdziwy w scenerii pompatycznych fajerwerków, które ośmieszają wszystkich uczestników i widzów tego chłamu." ten cytat oddaje to co chciałam powiedzieć... http://mediologia.pl/gienek-loska-kontra-micha-szpak.html

Z całego serca życzę wygranej Genkowi Losce! Do finału dojdzie Genek , Michał i teraz pytanie czy Ada czy Małgosia?

Gość on nie odpadł
on sam zrezygnował wtedy w mam talent

Gość nie odpadł i nie zrezygnował
tylko wtedy tvn miał już zakupioną licencję na x factora i ekipa mam talent doszła do wniosku, że gienek do x factora pasuje bardziej i tam ma większe szanse na dojście do finału. więc gienek sam zrezygnował wiedząc że za kilka miesięcy bedzie startować w x factor

Gość nie odpadł i nie zrezygnował
w sumie to sama sobie zaprzeczam ale wiecie o co chodzi:P:P

Gość a na co
TEN CAŁY SZPAK NAWET JAK NIE WYGRA I TAK PRZECIEŻ ZROBI KARIERĘ TAK JAK BEDNAREK TEZ PRZECA NIE WYGRAŁ A ZROBIŁ DALI BY KURDE WYGRAĆ TEMU GENKOWI TO SWÓJ CHŁOP A WIE KTOŚ CO SIĘ DZIEJE Z TĄ MAŁĄ BEKSĄ Z MAM TALENT Z KRZYWYMI ZĘBAMI CO TO WYGRAŁA? CO ONA TERAZ ROBI PRÓCZ TEGO ŻE DOM RODZICOM POWIĘKSZYŁA?