Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest taka sprawaaaa :)

Czy są tu miłośnicy psów z wielkim sercem?

Polecane posty

Jest do przygarnięcia śliczny bokserek, w wieku na oko 5 lat. Grzeczny, przytulaśny, uwielbia dzieci i inne "swoje" psy, czyli nie ma problemu, jeśli macie w domu inne pieski. Cierpliwie daje sobie włazić na głowę szczeniakom. Szybko oddaje całe serduszko nowym właścicielom i broni ich, powarkując na obce psy i osoby hałasujące w okolicach domu. Nie wymaga dużo ruchu, najchętniej leży w łóżku, śpi wtulony w człowieka. Ma posiwiałą ze stresu mordkę (trudne przeżycia). Zwracam się tylko do osób kochających psy i rozumiejących konieczność wizyty przedadopcyjnej.

Gość nie mam jeszcze nicku
Ja kocham bardzo kocham psy i chetnie bym takiego bidulka po przezyciah przygarnela ale mam juz psa a wynajmuje mieszkanie wiec drugi nie wchodzi w gre.Mam nadzieje ,ze ktos o dobrym sercu go przygarnie.. A u Ciebie rozumiem nie moze zostac?

Ja mam już 2 duże psy, w tym jedną sunię też z adopcji. Tego bokserka mamy na DT, trzy duże psy w mieszkaniu to trochę za dużo :(

Gość kocichrupek24
A ile z takiego psa można smalcu wytopić?

Spieprzaj z tym smalcem To jest samiec, wcale nie jest agresywny!

Rozumiem,szkoda bo sam fakt,ze szukasz mu dobrego domu,ze masz juz zwierzaki swiadczy o tym,ze sama jestes dobrym czlowiekiem i bylo by mu u Ciebie dobrze:).Cholerka mam nadzieje,ze znajdziesz kogos odpowiedniego.Ja ostatnio sama chcialam przygarnac drugiego psa,tez takiego po przezyciach(a mam juz duzego) i ciesze sie teraz ,ze moj chlopak zachowal zdrowy rozsadek bo teraz musimy sie wyprowadzic i nie mam pojecia gdzie bysmy sie podziali z 2 duzymi psami,juz z tym jednym jest klopot..No mam nadzieje,ze kogos znajdziesz.powodzenia zycze Tobie i psiakowi!:)

Moze daj ogloszenie w lokalnej gazecie? Jesli sie ktos znajdzie to jesli bedzie z okolic to zawsze tez mozna bedzie sprawdzic czy pies jest dobrze traktowany.

nie mam jeszcze nicku - dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie :) Chętnie bym zatrzymała tego bokserka :)

Gość kocichrupek24
ja bym go może wziął. Mam budę po poprzednim psie i ocieplę mu na zimę gazetami. Nie wiem tylko czy ten gatunek trzeba wiązać na krótkim łańcuchu, czy może być na rzemyku. Sprawdziłem w wikipedii i zawartość smalcu w takim psie to 2 litry.

Dałam już ogłoszenia, gdzie się da, psinka jest nawet pod opieką fundacji, ale nikt nie chce takiego "starego" psa :(

kocichrupek - której litery w słowie "spieprzaj" nie zrozumiałeś?

Gość kocichrupek24
Starego.... hmmmm to smalec może trochę zalatywać i być zjełczały:( Kurcze, nie wiem czy mi się opłaca ocieplać ta budę, najwyżej go będę trzymał w szopie i karmił łupinami.

Gość purt puurt purcik
tak są, w pierdzioszkowie!! mam psa buldoga który tak samo puszcza bździny jak ja

Nie rozumiem ludzi..Gdybym miala gdzie to wzielabym go nawet gdyby mial 10 lat,tym bardziej jesli mial niedobre zycie chcialabym zeby te ostatnie lata mial jak najlepsze. Kocichrupek czy jak ci tam lecz sie idioto bo inaczej nazwac cie nie mozna:O

Gość kocichrupek24
Kochani ja wam wyświadczam przysługę... przygarnę tą starą psinę i będę ją sobie chował w szopce. Przecież wiem, że w zimie trzeba o psa lepiej dbać i go karmić co drugi dzień nawet. Mam trochę kaszy z pomocy dla powodzian to mu będę dawał, a w marcu się już zaczną gryzonie to sobie będzie łapał. Ja wiem, że smalcu dużo z niego nie będzie, ale może chociaż słoiczek po Łowiczu żeby dzieciom smarować kanapki zamiast nutelli.

Autorko probuj tu pisac co jakis czas,teraz odzywaja sie tu jacys chorzy ludzie ale gdy byly wczesniej tematy o psach ze schroniska ,o ich dokarmianiu itp pisalo tutaj naprawde mnostwo ludzi,ktorzy kochaja psy.Moze ktos normalny sie odezwie.

Gość kocichrupek24
Ja jestem normalny tylko miałem trudne dziecinstwo:(

Gość a skąd jesteś?????????????????
prawie 2 lata temu odszedł bokser mojej mamy :( najukochańszy psiak na świecie :( może bym z nią pogadała- tylko ważna sprawa: jak on reaguje na dzieci?

Gość kocichrupek24
Twoja mama była z bokserem? ale że jak bił ją? Współczuję wam:( Taki damski bokser w domu to straszna rzecz:(

Jestem z Gliwic, ale dowiozę bokserka wszędzie :) Piesek uwielbia dzieci, był wyprowadzany na spacery przez chłopczyka ważącego 20-parę kg, specjalnie szedł jeszcze wolniej, cały czas się ogladając, czy dziecko nadąża :) Jest naprawdę przesłodki i mądry.

Gość a skąd jesteś?????????????????
kocichrupek w.s.n.r 🖐️ wynocha stąd albo zaraz załatwię ci bana 😡

Gość ja przygarnelam wlasnie
niechcianego bokserka, dosc dawno temu. Wierny, kochany, swietny obronca, wielki pieszcoch .To najmilsze psy i szalenie wrazliwe, strasznie znosza samotnosc. Serce mi sie kraje, ale drugiego nie dam rady, ale wzielabym bez namyslu. Bokser nie moze mieszkac na dworze, tylko w mieszkaniu ( to taka uwaga).

Autorko skuteczniej będzie jak wystawisz ogłoszenie na dogomani tam są sami psiarze

Ma instynkty opiekuńcze, my mamy dwa szczeniaki z ADHD - wskakują na niego, próbują zdominować, odpychają go od miski, a boksio nawet się nie zdenerwuje, tylko liże je po pyszczkach :)

Gość kocichrupek24
Przecież ja go nie będę trzymał na dworze, tylko w stodole. Dworu to ja nie mam, bo jestem z prostej rodziny wiejskiej. A on jest wykastrowany? Bo ja nie chcę, żeby był agresywny i mi kury zagryzał.