Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona swoim Ahhh

Jak myślicie ile powinnam schudnąć [foto]

Polecane posty

Gość aplikacja na stanowisko
wg mnie wygladasz spoko.......... moze troszke z brzuszka ,tak zeby bylo idealnie.... z 3 kg (?)

Gość majcie oczy na tabliczkach
oj dajecie sie podpuszczac. laska dobrze wie ze nie wygląda jak baryłka, tylko chce żeby sie nią zachwycac :O

Nikt mnie nie pomazał :P Wiecie co nie mówicie że głupia itp .. bo ja się dobrze nie czuje sama ze sobą mam duży brzuch i wieelką pupę xD a całe życie każdy mi mówił że ja gruba jestem no to biore się do pracy a jak szkielet nie chce wyglądać to pytam was :P

Gość sennaaa
draznia mnie osoby ktore wrzucaja takie foty zeby sie dowartosciowac i zeby kazdy pisal "jestes w sam raz, nie odchudzaj sie, super figura" jakbys byla przy kosci to bys zdjecia nie wrzucila i nie pytala czy masz schudnac... Nie ma Cie kto dowartosciowac ?? Eh, jakie puste te dziewczyny

to samo zdjęcie pewnie ma na nk albo fotce.pl

Gość sennaaa
a juz szczytem chamstwa jest jak np stoi grupa dziewczyn no i jakas lalunia walnie tekst "ale jestem gruba" a przy niej stoja o wiele "grubsze" kolezanki... Zamiast gadac takie rzeczy to sie trzeba zastanowic

Wcale nie nie chce żeby ktoś się zachwycał , po prostu nie wiem ile powinnam tak żeby czuć się dobrze ... nie wiesz ile ważę to nie mów mi takich rzeczy ..może nie wygląda to jak 68 kg ale tyle jest i nie chcę po prostu tyle ważyć

Gość sennaaa
to my mamy wiedziec ile masz wazyc zeby czuc sie dobrze ? ;/

Gość igiugigiujhghjg
chciałabym być taka "gruba"

a skąd my mamy wiedziec kiedy będziesz sięe czuła dobrze?????? tutaj jakaś wróżka się udziela. jej zapytaj.

Gość Dziewica_Anielica
za ile dajesz

Gość sora
Autorko, mam praktycznie identyczną figurę jak Ty :P Sama również już próbowałam schudnąć. Jednak to nic nie daje. Raczej radzę jakieś ćwiczenia na rzeźbę sylwetki. (głównie mam na myśli brzuch)

Jejku z tego wszystkiego pomieszałam !! Mam na myśl nie spaść do wagi szkieletu ale tak żeby to wyglądało ok !! na zdjęciu zawsze to inaczej wygląda niż na żywo ehh Jak bym napisała hej laski mam super figurę co myślicie - to pewnie wtedy bym usłyszała prawdziwe porady ...

Sora - Dzięki za jedną miłą odpowiedź ,... no właśnie ja sama już nie wiem co by pomogło , chodziłam na siłownię , robiłam brzuszki itp nic kompletnie nic ;/ a co jest najlepsze to to że u góry schudłam a brzuch jaki miałam taki mam tzn tak przy pępku i nie wiem jak i co robić żeby się tego pozbyć ..

Gość sora
No właśnie, ja miałam identycznie. Ćwiczyłam a mimo to nie mogłam zrzucić nic z brzucha. Nawet próbowałam z a6w :P Od razu dodam, że jeżeli schudniesz to będzie tak samo. Z brzucha pewnie też Ci nic nie zejdzie :( Sama schudłam 6 kg i nic się nie zmieniło w tej partii ciała. Ostatnio się dowiedziałam, że aby zrzucić tkankę należy ćwiczyć minimum 30 minut i nie muszą to być męczące ćwiczenia. Sama zaczęłam tak właśnie ćwiczyć i zobaczę co z tego będzie. Aha i należy jeszcze spożywać dużą ilość błonnika.

Ja sobie takie gatki kupiłam wyszczuplające :P bo nie ważne t-shirt czy sukienka zawsze ten brzuch wiać a szczególnie jak siadam ... od przyszłego tygodnia wracam na siłownie to zobaczymy a z tym błonnikiem hmm może i masz rację warto spróbować !! już tyle czasu poświęciłam na to że na prawdę jeszcze jeden raz mnie mi nie przeszkadza Trzymam kciuki za Ciebie kuurde mam nadzieję że coś z tego będzie :-)

Gość sora
Ja również mam taką nadzieję. Niestety ja nie mam zbytnio czasu i siłownię odwiedzam jedynie raz ewentualnie dwa razy w tygodniu :( Mimo to chyba nie należy się poddawać... Również próbowałam już wiele razy coś ze sobą zrobić i z reguły to spełzało na niczym. Chyba po prostu już się przyzwyczaiłam do tej walki z oponką :D Ja też trzymam kciuki, dobrze żeby się udało chociaż jednej z nas, bo to zawsze już jakieś dobre prognozy, że jednak jest to możliwe :P

Dzięki kurcze ;-) Marzę o stroju 2 częściowym :P A jak na razie to śmigam na basenie w 1 częściowym :-) Popróbuję z tym błonnikiem ... A Ty bierzesz jakieś wspomagacze tj . tabletki itp ?? Ja piłam Aqua Slim ale szczerze nic to nie daje ;-/

Gość sora
Nie stosuję żadnych wspomagaczy. zaczęłam jedynie zdrowiej się odżywiać, unikam fastfoodów, napoi gazowanych, staram się jeść regularnie nie zapominając o śniadaniach. Do tego błonnik, sporo brokuł, kasza lub ryż zamiast np ziemniaków czy makaronów itd. Myślałam nawet, żeby spróbować kurację z activią :D Mój sposób żywienia zawsze był tragiczny i myślę, że właśnie to jest główną przyczyną tej oponki

Gość jajajjaja
no właśnie mój też ;-) Ja to już nawet ten cholerny adipex brałam jakieś 2 lata temu ... szkoda gadać ;-) Masz jakiegoś e-maila do siebie ?? Jak bym wykombinowała coś co działa to dała bym ci znać ?? Jak by nie patrzeć to w grupie zawsze raźniej ;-)

Hah gr8 napisałam z pod innego nicka :P Ale cóż zdarza się :P