Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnaaaaaaa

Co moze zaszkodzic ciazy ??

Polecane posty

Gość a ja powiem takk
napewno bardzo gorace kapiele, nadmierny wysilek fizyczny, nie dzwigaj za duzo no i nie denerwuj, stres nie polecany, a tak to wszytsko mozna robic, ciaza to nei choroba :) pozdrawiam

Gość wiele wiele rzeczy ale
większość z nich jest nielegalna w naszym katolandzie, więc nie mogę Ci sugerować ;)

NIe trzymaj rączek do góry, nie skacz za dużo, można by tak długo wymieniać. Wychodź na słońce, żeby dziecko miało witaminę D3. Kurde dużo tego jest. A i nie używaj kreta, jak moja. Inteligentna inaczej, chciała przepchać wannę z włosów i się nawdychała toksycznych oparów. Czsem człowiek nie ma siły do głupoty bab. I jak będziesz wiła gniazdko, to będziesz dźwigać i przestwawiać meble, choć Ci nie wolno.

Gość sadsdsdfs
wszytskich nie mozesz brac sama. kazde kosultuj z lekarzem.

Gość a ja powiem takk
napewno przy przeziebienaich powinnas sie pytac w patece co mozesz a co nie z lekow z półki,ze tak pwoiem, antybiotyk konsultowac z lekarzem a inne tabl na jakies schorzenia to tez konsultatcja ze specjalista, a tak to mozesz wskazanei witaminy i kwas foliowy w pierwszsych miesiacach

Gość skaknanie z szafy
narkotyki, alkohol, wąchanie kleju, zła dieta, bicie się po brzuchu :O 🖐️ przeciez to chyba całkiem oczywiste :O

NIe pal, nie pij alkoholu, nie spożywaj niczego marnowanego w occie. nie jedz surowych ryb. NIe jedz za dużo. Dziecko po urodzeniu powinno mieć wagę 2,5 - 3 kg. Powinnaś w czasie ciąży przytyć 12 kg. Jeśli będziesz w ciąży jeść za dużo, dziecko będzie miało skłonność do otyłości. Jesli jesteś otyła, to i tak córka po 30-ym roku zycia pójdzie w matkę. Chyba, że naprawdę będzie ćwiczyć i uważać co je.

Gość lepiej nie próbuj samodzielnie
zaszkodzić ciąży, bo to może źle się dla Ciebie skończyć. Wiem, że jest trudno i to sporo kosztuje, ale lepiej odżałowac i z myślą o własnym zdrowiu szkodzić ciąży pod okiem lekarza.

Gość skaknanie z szafy
leki (ale tam to pisze w każdej ulotce czy można brać w ciąży)

Gość maly_geniusz_
http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-polskie-litery-i1272108722.html Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. W zestawie znajdują się polskie litery!!!!!!! Do sprzedania posiadam również cyferki oraz zestawy o wysokości 19,5 pytania na maila maly.geniusz@wp.pl http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1272108956.html