Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaSYNUSIAtomusia

najlepsze metody zabezpieczenia....??

Polecane posty

Gość mamusiaSYNUSIAtomusia

mam pytanko jakie macie najlepsze metody antykoncepcji??dodam ze jestem 4 tyg po porodzie juz nie krwawie kochac moge sie spokojnie bo nie mialam zadnego pekniecia ani naciecia krocza ale boje sie kolejnej ciazy....gumki ok ale co jak peknie? stosunek przerywany mala skutecznosc powodzenia tabletki?? po jakim czasie sa skuteczne??a tu taka cholerna ochota na seks jak i z mojej strony tak i z meza....ehh NATURO WSTRĘTNA!! :)

Gość krucafuks
Spiralka, minipigułki(zykłych się chyba nie zapisuje karmiącym) albo implant(na 3 lata). Na Twoim miejscu jechałabym na gumkach do czasu, kiedy skonczysz karmić, a później przeszła na pigułki(tabletka wzieta w pierwszy dzien okresu jest od razu skuteczna).

Gość a chcesz miec jeszcze dzieci?
jesli nie to: - podwiazanie jajowodow u ciebie albo - wazektomia u faceta. w przygranicznych niemieckich klinikach spokojnie i 'legalnie' to robia zabieg 400Euro (1600zl) zwraca sie BAAAARDZO szybko pomysl ile wydajesz na tabsy, wizyty u ginekologa (po recepty) itp. a tak zdrowo (bez trucia sie hormonami), bezstresowo. wlasnie dlatego ginekolodzy o tym NIE wspominaja! aby miec ciagly naplyw klientek - kasy!!

Gość dhndhdjd
teraz jest na nowa mini pigułka cos na Q i mogą ją brać nawet matki karmiące a kiedyś był cerazette Ale odradzałabym ci hormony, najlepiej idz do lekarza i sie dowiedz,hormony to hormony

Gość moja jeszcze nie doszla
u nas Lady Comp z powodzeniem,ale wydatek tez spory.