Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienia

Ból w spojeniu łonowym, 39 tc

Polecane posty

Czy któraś z Was odczuwała silny ból w samym dole brzucha, właściwie na wysokości spojenia łonowego? Ja praktycznie chodzić nie mogę, jak siedzę, to jest ok w miarę...

Gość od połowy ciąży tak miałam

Gość taka tam..........
ja jestem w 38 tc i boli ,mnie juz ok 2 tyg. Po wyjeciu pessara boli jeszcze bardziej...mam nadzieję ze to zbliżajacy sie poród...:)

No ja też miałam nadzieję, że może to oznacza, że sprawy nabiorą rozpędu, ale jak czytam, że można tak mieć od połowy ciąży....swoją drogą szczerze współczuje...

Gość taka tam..........
mi dzisiaj doszedł ból troche wyzej taki jak kolka...moze to oznacza zblizajacy sie poród...juz mam dosyc

Najgorzej, że właśnie wyczytałam, że to może wcale tak nie przejść po porodzie i mogą być z tego ortopedyczne komplikacje. Podobno należy uprzedzić przy porodzie, że miało się bóle spojenia łonowego. Taka tam...a na kogo czekasz? U nas będzie dziewczynka:)

Gość taka tam..........
u mnie chłopak. Oby w tym tygodniu.

Ja mam termin na grudzień, a juz teraz czasami miednica mnie tak boli, że mam wrażenie, że to nie dziecko ale stos cegieł :o Na szczęście taki ból trwa 1-2 dni i potem dłuższa cisza, lekarka mi mówiła, że to nic dziwnego, organizm się przygotowuje na wyjście dziecka.

No ja też bym już chciała...siedzieć nie mogę, bo mnie żebra bolą, chodzić też nie....Mogłaby już wyleźć. No ale cóż...nikt nie obiecywał, że będzie łatwo...