Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupio by wygladało

polscy policjanci nie znają angielskiego

Polecane posty

Gość głupio by wygladało

dziś na ulicy w Warszawie widziałam jak jakiś obcokrajowiec próbował do nich zagadac a ono nic wstyd:O

Policjanci warszawscy nie znają Warszawy. Nie wiedzą gdzie jest muzeum powstania warszawskiego

Gość POLSKIE PANSTWO
to jeden wielki SYF I WSTYD :(

Gość głupio by wygladało
to prawda

Gość bo nie ma takiego wymogu
przy rekrutacji znajomi by się nie dostali

Gość nie daj sie im straszyc
ale to nic ja bylam w Warszawie 1 raz w zyciu :D a wiem ze wiele tam jest osob nie z Wawy a wiec ze nie wiedzialam gdzie jest syrenka Warszawska wiec idzie dziewczyna ok 25 lat ja : przepraszam czy pani jest stad? ona : tak ja stad ja: o to dobrze (bo wczesniej sie pytalam innych ale oni rowniez turystami bylo )prosze mi powiedziec gdzie jest syrenka ? ona: ale ja tu od miesiaca wiec nie wiem :D:D:D:D hahahaha taka to z niej Warszawianka :P

Gość ale podobno sie uczą do Euro

jeszcze dodam ze ta dziewczyna naprawde sympatyczna :) byla jak zapytalam sie czy ona stad ale jak sie juz zapytalam gdzie syrenke znajde to jakos zaraz z byka i niemilym tonem powiedziala ze ona tu od miesiaca no to mowie odrazu : nie ja tu od niedawna i niestety nie moge pomoc a nie mowi ze ona stad jest :O

Gość koi koi koi
nie wszyscy nie znają angielskiego 🖐️ nie daj sie im straszyc, a co miała ci odpowiedzieć, jeśli mieszka w warszawie od miesiąca? że jest turystką? ludzie mają to do siebie, że wiele rzeczy upraszczają, kiedy ja się wyniosłam do krk to już po pierwszym tygodniu mówiłam, że jestem stamtąd, bo po co mam się tłumaczyć obcym ludziom na ulicy ze swojego życia? :o

to tak samo np jak nie wiesz gdzie dojachac badz dojsc na wawel a mowisz ta jestem stad :O a pozniej mina zrzedla :O no sorry jak jestem gdzies krotko to mowie tak jestem stad ale nie dlugo , nie moge pomoc a ta prawie sie wydarla na mnie a na poczatku jak mowila"tak jestem stad" jaka sympatyczna nosz kurde tak samo jak ja bym gdzies sie wyprowadzila , to bym odrazu powiedziala ze jestem krotko wiec nie wiem czy moge pomoc takie to trudne ? niz mowic tak jestem stad a pozniej wychodzi sie na kretynke takie to moje zdanie :O