Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezależnna

Jak poradzić sobie z koleżanka mieszająca się w związek?

Polecane posty

Gość Niezależnna

Witam. Od pewnego czasu spotykam się z pawłem. Wiem że moja koleżanka się w nim kocha... Jakoś nie przeszkadzało mi to. Ale zaczęła przesadzać. Te teksty żeby jej dał buzi. Zaraz po tym jak dał mi. Zaczęła wstawiac jego zdjęcia na nk . Na Fbl. Opisy w których sa miłosne wierszyki. A jak ja dodaje jej komentarz że np z moim ma fote. To usuwa. Tak jak by chciała żeby wszyscy myśleli że on jest z nią. Już mam tego dość.. Pewnego dnia wyznała mu miłość. Wiem że on mnie kocha . I że ona nie ma u niego szans. Problem leży w niej. Odseparowalam ich od siebie bo myślałam że to pomoże ale to gowno dało. Co dzień się z nią kloce. Brak mi argumentów. Bo słowa do niej nie trafiają. Jak tak dalej pójdzie to będę musiała przejść do czynów : / . Co myślicie o takim związku? Bo ja czuje się jak w trójkącie. Jak piąte koło u wozu.

Gość a po cholere sie z taka zadaje
zerwac kontakt i tyle, po kija Ci ona. Przestan sie z nia spotykac, bana jej na NK i FB zebys nie widziala co wyprawia i nie miala checi jej przyfasolic i tyle. zyj swoim zyciem

Koleżankę jak najszybciej usuń ze znajomych, przede wszystkim w realu. To najprostsze wyjście. Nie czekaj i nie oglądaj się na nic.

Gość Niezależnna
Dzięki :) miałam wątpliwości co do tego ale teraz wiem że macie rację :)

a jak to bylo na poczatku? najpierw ty sie z nim zaczelas spotykac, czy najpierw ona ci powiedziala ze sie w nim zakochala?

Gość Niezależnna
Ona mnie z nim poznała.. Ale ja nie wtrącałan w to co było między nimi. To było jego decyzja .

aaaacha czyli ona was poznala, ty od poczatku wiedzialas co ona czuje.... wiec ty sie nie dziw ze kolezanka czuje, ze w pewien sposob "odbilas" jej faceta jego decyzja - ale twoja kolezanka......