Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia.w

Pan Grzegorz z salonu Denique Magnolia park

Polecane posty

Gość Basia.w

Czy ktoś może wie gdzie obecnie pracuje mój ulubiony fryzjer Pan Grzegorz z salonu Denique w magnolia park. Miesiąc temu chciłam się umówić ale recepcja w salonie nie chciała mi powoedzieć gdzie teraz pracuje. Proszę kogoś o pomoc w odnalezieniu mojego fryzjera, to jedyny któremu ufam.

Gość ewelinka66
hey, ja też poszukuję Grzesia z salonu w Magnolii. Ostatnio telefonicznie na recepcji dowiedziałam się że wyjechał, ale nie wiem czy to prawda. Bardzo proszę o info jeśli ktoś coś będzie wiedział i czy może pracuje w innym salonie.

Gość Ewelina.wis
Pan grzegorz pracuje we Wrocławiu w salonie Carlo Biani ul. Biskupia tel 71 7921092, byłam tydzień temu i jestem bardzo zadowolona a salon super!!!

Gość j.grgtttttttrrrrrrrrrrye4ryrd
a moze scina sie ktos w Denique w pasazu grunwaldzkim?? polecacie kogos? jakiegos mezczyzne?

Gość garynosa
> j.grgtttttttrrrrrrrrrrye4ryrd w pasażu grunwaldzkim w denique fryzjerem jest p. Rafał, strzyżenia męskie wychodzą bardzo OK

Gość kaweczkaaaaaaaa
przyznam sie ze Pana Grzegorza nie znam... jednak teraz w Denique w Magnolii teraz pracuje Pani Kasia. Naprawde super fryzjerka, zrobi i fryc klasyczny i nowoczesny, i sie posmieje i wysłucha. bardzo miła i sympatyczna kobitka:).

Gość Mnich_u
j.grgtttttttrrrrrrrrrrye4ryrd -> jak ma być facet to tak jak ktoś wspomniał w pasażu w deniu pracuje rafał i strzyżenia są imho bez zarzutu, sprawdź sobie, nie powinno być zawodu :)

Gość farbowana magda
polecam ten salon Denique z CH Magnolia :) mają tam teraz jesienne promocje, więc tym bardziej warto się wybrać!

Gość Krysiolka
hmm widze duże pochwały dla Panów z Denique:). Mi sie zdarzyło tam być 2 razy i ani razu nie ciął mnie facet:(. Ale Panie też zrobiły swoje na dobrym poziomie:)

Gość mirenwolka
Krysiolka - może źle trafiłaś :D zależy do jakiego salonu się wpadnie, ja w arkadii tez chodzę do fryzjera w denique a nie fryzjerki i jest fajnie :)

Gość zimowa_królewna
W Denique w Pasażu Grunwaldzkim jest cudoooownieee :))) Uwielbiam tam chodzić! Atmosfera bardzo przyjemna, pan Radek zawsze w humorze. Nie bez powodu mają opinię najlepszych salonów w stolicy! Naprawdę warto! Nie zmarnujecie czasu ani pieniędzy!!! A efekt WOW :)

Gość hej ludzie
pan grzesiu taraz zarabia w inny sposob a mianowicie stoi w krakowie na ulicy długiej

Gość gość
Pan fryzjer z długich włosów do połowy pleców zrobił mi na głowie boba z lat 90tych! Włosy zostały ścięte krzywo i niefachowo. Na końcówkach włosów po umyciu w domu pokazały się po prostu zęby z różnej długości włosów! Na głowie mam krzywy kask...Tragedia! Będę próbować reklamować usługę, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gość Katarzynka123456789
Obecnie Grzegorz powrócił do DENIQUE PASAŻ GRUNWALDZKI. Jest najlepszy !!