Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzę mojego szefa

Dlaczego szef to najczęsciej burak?

Polecane posty

Gość nienawidzę mojego szefa

Wkurza mnei mój szef, niesamowicie! Ja wiem, że każdego wkurza szef, bo chce żeby ludzie pracowali a nie na przykąłd gadali i palili, ale ten się uwziął na mnie. Cały czas jest coś źle. Jak pomagam innej osobie to dostaję za przeproszeniem zjobki, że nie robię swojej roboty, jak idę na papierosa to zawsze usłyszę, że coś za często palę więc palenie ograniczyłam. No najchętniej bym mu nawciskała ale wtedy stracę pracę, czasem mam po prostu dość. Dziś jak mnie zwrzeszczał to pół godziny stałam w łazience i płakałam. Uwziął się na mnie mimo, że pracuje więcej niż większość osób w firmie. Czy jak ktoś już jest szefem to musi być burakiem i stresantem?

Gość RafLeo
No cóż, ja też jestem szefem i nie uważam się za buraka, bo traktuje moich pracowników jako współpracowników a nie jako podwładnych. A jak Twój szef jest burakiem to ktoś się kiedyś mu odgryzie, a zawsze znajdzie się coś czym można komuś życie zniszczyć jak na przykład w tym filmie http://www.oni-nielegalni.pl/ukarani_krzysztof.php Jak szef zapomina, że ludzie są mściwi to jest zwyczajnym debilem...

Gość moj szef to tez burak
nastawiony tylko na zysk oszczędza na pracownikach jak tylko może...... nienawidzę gnoja