Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina20

Kiedy wymiana opon na zimówki?

Polecane posty

Gość karina20

Kiedy najlepiej wymienić opony na zimowe w samochodzie?? Już?? Czy może w listopadzie?? Kiedy wymieniacie??

Gość lulianna123
25 grudnia

Gość derop
2 dni temu upłynął ostatni termin

Gość ludek mały ale śmiały
jak zwykle Ewa 33 jest pierwsza :P

Gość bukaa
Wcale nie pierwsza, bo ja tez już mam wymienione :p Okna mam na warsztat i widze, ze ciągle jakieś samochody stoją na podnośniku.

Gość bukaa
a oponki kupiłam bierznikowane na allegro po 20 zł sztuka

Gość lekooomankaa
ja nie musze wymieniac, caly rok mi się nie wymieniło i tak zostało az zima przyszla

a ja w tamtym roku kupiłam cały komplet zimówek i letnich też - moge na 5 lat zapomnieć o oponach :)

Gość godziny nad ranem
moj facet pracuje w wulkanizacji i juz wraca pozno bo wszyscy teraz zmieniaja.

no tak, Ewunia ma takie oponki że się nie zdzierają, więc pewnie starczą do końca życia A może nasza ulubienica jeżdzi autem tylko od święta jak przysłowiowy dziadek z Niemiec na otomoto.pl ?

Gość nghjgjghjj
a ja mam uniwersalne, letnio-zimowe:p

Zresztą zagonię mojego, żeby mi może w weekend koła wymienił. Choć ja mogę trochę dłużej jeździć na "letnich" niż inni, ale chyba pora.

Gość tomczyk54gf
najlepiej poczatek listopada .

Gość tomczyk54gf
zazwyczaj miedzy 20 pazdziernik a 5 listopad

a ja sobie kupiłam takie po 200 wg mnie lepsze nowe nawet dębice, niż jakieś nie wiadomo, jak, gdzie i kiedy bieżnikowane michelinki a do tej najbardziej zgryźliwej - napisałam, ze na 5 lat a nie do końca życia z czytaniem też masz problemy, nie tylko z myśleniem? no i codziennie mam min. 100 km w kolach, proszę paniuni, więc może sie nie błaźnij a żywotnośc opon w niewielkim stopniu zalezy od tego, ile przejechały, chyba, że w rowerach i hulajnogach jest inaczej, na tym sie nie znam akurat

he he he, to jeszcze pochwal się Ewcia jakim to autkiem pomykasz na tych oponkach :P

Gość gość
a czy ktos z was serwisuje opony??? dziala to?

Gość gość
taaak to ma sens! sama zostawiam opony w www.pneumaster24.pl/kontakt/ i faktyczni ewidze roznice. poza tym tam tez mi je zmieniaja i widze ze moge jezdzic na tych oponach o wiele dluzej, nic sie z nimi z lego nie dzieje.

Gość gość
Ja niedługo pewnie już będę zmieniał na letnie. :) Zawsze wymieniam opony w http://speedgum.com.pl/ to bardzo profesjonalny i stosunkowo niedrogi serwis.

Gość gość
Myślę że już niedługo będzie trzeba jechać. Jeszcze kilka tygodni i sama się umówię na wymianę. Zazwyczaj robię to w serwisie www.faben.pl w Pruszkowie.

Gość gość
Ja postanowiłem zrobić to już w połowie listopada. Całe szczęście, Euromaster http://www.mechanika-opole.pl załatwili ten kłopot w mgnieniu oka. Całe szczęście, gdyż potrzebuję pojazdu każdego dnia a przymrozki pojawiły się niezwykle szybko w tym roku.

Gość gość
Kolejna zima się kończy i pod koniec przyszłego miesiąca planuję wymianę opon. Zawszę jeżdżę do www.serwisogumieniaprudnik.pl Zajmują się nie tylko wymianą opon ale również wulkanizacją i naprawianiem opon w pojazdach różnego typu.

Gość gość
Ja to robię jak najszybciej jak tylko zmienia się pogoda bo o wypadek na złych oponach nie dostosowanych do warunków klimatycznych. Osobiście mam swój zakład w którym zawsze robię taką zmianę w serwisie www.serwis.pit-stop-poznan.pl .