Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Ruchacz źle , prawiczek jeszcze gorzej - niech mi ktoś wytłumaczy

Polecane posty

Gość god_is_nowhereeee

Kobiet to chyba nikt nigdy nie zrozumie bo ich zrozumieć się nie da. Jeśli traficie na jakiegoś faceta , który zalicza panienki to jest źle , bo znajdzie sobie nastepną , bo miał za dużo kobiet , bo mnie zdradzi itd. Jeszcze gorzej jak traficie na prawiczka , szczególnie takiego który ma już swoje lata. Taki też się nie nadaje bo brak mu doświadczenia , bo coś z nim nie tak i na pewno będzie chciał spróbować z inną. Wy naprawdę nie wiecie czego chcecie. Wiecznie wam źle. Ciągle doszukujecie się wad itd.

Gość Ta... Ehe ehe
Pomiędzy proszę ciebie.

Na pewno takie "ruchacze" to fajne nie są :/ Chyba, że leca na tą jedną :D Ja tam lubię sex, mój mąż też więc nadrabiamy normę polaków codziennie :P Facet ma być po prostu normalny ^^ A prawiczek... co się czepiasz prawiczków? Oni też mogą być "ruchaczami" :D

to dokladnie tak samo jak z facetami - jak kobieta miala za duzo partnerow to od razu 'sie puszcza', jak jest dziewica to pewnie ma jakis defekt i 'nikt jej nie chcial' - i jak tu zrozumiec facetow :D:D:D

Gość Mistiq
Jak kobieta sie zakocha to dla niej nie ważne czy ruchacz czy prawiczek taka prawda Z resztą rzadko kobieta wie od razu czy ktoś jest ruchaczem ( tego sie można dowiedzieć od osób postronnych) czy prawiczkiem. Ruchacza rozumiem jak kobiety skreślają ale prawiczka to już nie rozumiem( jeśli jest fajny z charakteru)

ja tam sie nie znam na kobietach i nie wiem co one mysla o tym wszystkim jedynie tutaj sie moge dowiedziec cos o kobietach ale nie wiem czy one sobie jaja robja czy na powaznie tu pisza

Ja mam gdzieś ile mial przede mną kobiet 100 czy w ogóle, dostaje ode mnie czystą kartę, przeszlość to przeszłość, jeśli zawiedzie to WON! Aha, jeśli miał dużo kobiet to musi zrobić badania HIV i WR i to wszystko.

Gość god_is_nowhereeee
Noctua ---> a prawiczek koło 30 lat musi zrobić badania psychiatryczne i czy nie jest aseksualny ;)

Nie, róznie się w życiu układa, nie mnie to oceniać, mam takiego kumpla i wszystko z nim w porządku, po prostu trafia na głupie baby.

Zresztą jeśli chodzi obadania z krwi, które napisałam wyżej to nie widzę w tym powodów do żartów, gdyby ludzie więcej się nad tym zastanawiali to mniej byłoby zakażeń, i żeby nie było ja też mam te badania za sobą. Co w tym nadzwyczajnego?

Gość dzwonie w nietypowej sprawie
noctua - dobrze mowisz. Kazdy sobie mysli ...co tam hiv, zoltaczka - nie biore narkotykow, nie chodze do burdeli to mnie to niedotyczy :o i mamy tego efekty....