Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce siostry

Moja siostra znalazla 12 tysiecy zlotych!! i nie chce ich oddac na policje!

Polecane posty

Gość serce siostry

Znalazla w Krakowie portfel z taka gruba gotowka, oczywisce w portfelu nie bylo zadnych dokumentow i siostra postanowila to sobie zatrzymac. Czy powinnam sama wziac jej te pieniadze lacznie z bardzo eleganckim portfelem i odniesc??

Gość jhfkid
zazdrościsz jej? To jej sprawa, nie twoja.

Gość jej sumienie , jej sprawa

Gość znalezione nie kradzione
ja bym pod niebo skakała z radosci. WEz sie puknij w glowe i nie zabieraj jej tej kasy. Moze sie ze mna podzielic tez jestem z krakowa. pzdr

Gość julia na dachu
powinna je oddać, ale skoro nie jest człowiekiem honoru bądź z jakich powodów ją zamroczyło powinnaś ja przekonać do oddania

znaleźne, czyli 10% oddaje na msze za duszę Kaczorów i po sprawie. Amen, i bomba, a kto czytał , ten tromba.

Gość jhfkid
tak, odda a policja zaj*ie. interes życia po prostu

Gość serce siostry
Nie zazdroszcze, ale siostra dorwala sie do tego i twierdzi ze jest w porzadku. A nie wiadomo skad byly te pieniadze, moze jakas emerytka odkladala to sobie przez lata, moze ktos musiac 10 zlotych miesiecznie odkladac by uzbierac taka sume. Zalezy mi by to oddala, inaczej sama jej to wezme i odniose na policje.

zawsze sie zastanawiam, co jest nie tam pod sufitem tych wszystkich ludzi, co sie czasem czyta ze znalezli ciezka kase i ja oddaja 'organom sprawiedliwosci'...

Gość jeśli nie ma tam faktycznie
żadnych namiarów na właściciela, to też bym nie odniosła. Bo niby jak policja właściciela znajdzie??? Wezmą sobie

Gość julia na dachu
smutne jest to, że ludzie w tym kraju są tacy chciwi zero empatii i zasad pozbawieni honoru materialiści otwórzcie oczy, jesteście płytcy żal mi Waszego ubogiego światopoglądu....

Gość julia na dachu
a usprawiedliwianie się bujdami, że policjanci wezmą dla siebie prywatnie tę kase to tylko słabe redukowanie poczucia winy i swiadomości, ze jest się cwaniakiem

Gość hheeh no faktycznie
ja bym wzięła sobie

Gość vnm
zazdrościsz jej tej kasy i tyle....co cię to obchodzi ze nie chce oddac tej kasy....i dobrze robi....zozstaw siostrę w spokoju zazdrosna suko...

a ja kurna znalazłem 20 gr i wziąłem sobie, a żona powiedziała, że ktoś mi sraczkę sprzedał......

Gość prowokacja nieudolna
poka mi portwel w którym zmieści się 12 tysięcy złotych w banknotach obojętnie jakiego nominału :D

Gość vnm
poza tym w zadnym portfelu nie zmiesciło by sie 12 tys

Gość jeśli nie ma tam faktycznie
sądzisz, że wszyscy policjanci z Krakowa zaczną szukać tego co zgubuł??? Ja rozumiem, że byłaby jakakolwiek wskazówka na właściciela, to oczywiście należy zwrócić. Ale jeśli nie ma NIC to jakim cudem znajdą kogo to jest?