Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??? @@@

ciąża w niepłodne dni ?

Polecane posty

Gość ??? @@@

Dziewczyny piszcie czy miałyście przypadek zajść w ciążę w dni niepłodne.

Gość alaaa ma kotaaaa
ale co to dla Ciebie są "dni niepłodne"? jeśli się obserwujesz i masz w tym doświadczenie, rozróżniasz skok i wiesz kiedy współżyć aby nie zajść w ciąże to szanse są znikome. Jeśli chodzi Ci o "dni niepłodne" wyznaczane przez kalendarzyk to szanse są i to duże.

Gość ??? @@@
Rozumiem,ale ja kochałam się w dni "niepłodne" i nie wiem czy są jakieś szanse bym zaszła.okres miałam 11,a kochałam się dwa dni temu

Gość alaaa ma kotaaaa
jak długie cykle ?

Gość ??? @@@
3-5 dni maksymalnie,co 28-29 dni

Gość alaaa ma kotaaaa
ciężko cokolwiek powiedzieć jeśli się nei obserwujesz ...jednak jeśli owulacja byłaby książkowo 14 dnia cyklu to szanse są małe . Ale zawsze mogła wystąpić szybciej i wtedy szanse wzrastają. Przyjaciółka ma dwójkę dzieci z sexu zaraz po okresie.

Gość ??? @@@
Rozumiem,dziekuję za pomoc.nie wiem co z tego wyjdzie,jesli bedzie,to wielka niespodzianka,ale muszę czekać do następnej miesiączki,troche to potrwa,ale może organizm da mi znać wcześniej.Kiedy pojawiają się mdłości ?

U każdej z nas jest inaczej. Mdłości mogą pojawić się już w kilka dni po zapłodnieniu, a może być i tak, że pojawią się np. w czwartym miesiącu. Co do zapłodnienia w niepłodne dni - musiałabyś mieć cykl jak w zegarku, przez wiele miesięcy badać się w każdym cyklu pod względem hormonów i wtedy może, podkreślam - może możnaby bylo stwierdzić, że jakieś konkretne dni są niepłodne. Poza tym materiał plemniki żyją ileś tam czasu, więc nawet jeśli stosunek ma miejsce w dzień niepłodny, plemniki mogą sobie w cieple doczekać dnia płodnego.

Gość ??? @@@
dziękuję dziewczyny za pomoc ! :)

Gość aaaaaabbb
kochana ja ma rocznego smerfa z dni niepłodnych:) okres miałam 13.02 a sex był zaraz po okresie wiem ze pod koniec lutego już nie było zbliżeń bo chora byłam a okres u mnie trwał ok5-6 dni i cykle miałam po ok32-34 dni...tak więc niby miało nie być a jest:) i jest cudny❤️

Gość ??? @@@
O ja :) To cudownie !! :) Ja sobie tak myślę,że jeśli ma być to bedzie,a jesli będzie,to bedzie wielkie szczęście !! :)

Gość nie ma poczęć w dni niepłodne
!!! zrozumcie to wreszcie to tylko Wam się wydawało, że wtedy są dni niepłodne, bo Wy dni płodne WYLICZACIE, a nie OBSERWUJECIE:O

Gość ??? @@@
Ale ja nie obserwowałam swojego ciała.zapytałam się,czy można zajść w ciążę kiedy jajeczkowanie powinno wystąpić w 14 dniu od miesiączki,a ja okres miałam 11-12 października a współżyłam 19.Czyli wychodzi na to,że są to moje dni "niepłodne "

Gość aaaaaabbb
nie ma poczęc w dni niepłodne-no cóz widzę że jajko mądrzejrze od kury i w dyskusję nie wchodzę:) jak się ktos chce doczepić to zawsze sobie znajdzie pretekst... ja swoja opinię wyraziłam a jestem dobrze wychowana i nie ublżam nikomu-nawet anonimowo na kafe:) pozdrawiam