Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 421 412

NIE ZGADZAM SIE NA INTERCYZE!!

Polecane posty

Gość 421 412

Facet chce żebym podpisała mu intercyze, ja się nie zgodziłam. Nie opłaca mi się to.

Gość kiki szminell
intercyza tylko wtedy gdy nam się opłaca ,pierwsza zasada logiki

Gość 421 412
A mnie się nie opłaca, on pochodzi z bogatej rodziny, ja nie mam zbyt wielkiego majątku. I co ja z tego będę miała gdybym się z nim rozwiodła?

Gość kalabala
On nic od Ciebie nie chce, to i Ty niczego od niego nie chciej. Przecież wychodzisz za niego dlatego, że go kochasz, a nie dlatego, że chcesz jego i jego rodzinę oskubać z kasy, prawda?

Gość to jesasaas
czyli jesteś z nim dla kasy? to dobrze, że sie facet teraz o tym dowiedział. Więc już raczej nici ze slubu:)

Gość kiki szminell
nie podpisuj bo nigdy nie wiadomo ,a potem zostaniesz z dzieckiem w piernikowej chatce.Pewnie rodzice go podburzają.

facet się zabezpiecza, widocznie nie kocha Cie na tyle żeby Ci zaufać a Ty tym bardziej nie kochasz jego bo boisz się intercyzy Jakie z tego wnioski - jesteście siebie warci. Jeśli nie zgodzisz się na intercyzę to niestety ślub się nie odbędzie.

Gość qawa7
po prostu traktuje cię jak tymczasowa dziwę a ty jego jak bankomat

Gość Ludzie po co wam związki z
przecież to czego on się dorobił przed ślubem i tak jest tylko jego,nawet jak będzie intercyza,

Gość qawa7
ja na twoim miejscu nawet bym się nie zastanawiała i kopnęła w dupę, wtedy jest szansa że zmieni zdanie, ale teraz już jest za póżno, nie masz refleksu

Gość no właśnie co to ma za
znaczenie, czy jest z bogatej rodziny? Naświetl trochę tę sprawę.

Gość qawa7
ten co nie daje kasy chociaż ma mało jest skurwysynem a co dopiero ten co ma, niech spierdala

Gość qawa7
zrobił ci test na dziwę i przegrałaś bo tylko dziwy się zastanawiają nad intercyzą, kobiecie z klasą się tego nie proponuje

Gość małp@
Myślałaś że małżeństwo z bogatym facetem zmieni Ci życie i będziesz lekko żyć. Gdybyś była mądra zgodziłabyś się na intercyzę bez wahania. Pewna dziwka wrobiła mojego kuzyna w dziecko. Była pewna, ze wchodząc w bogatą rodzinę będzie "Panią". Niestety juz na weselu wydało się jakie miała zamiary. Od razu zabrano jej wszystkie przywileje i dziewczyna musi żebrać u swoich teściów o każdy grosz. Zamiast raju ma piekło. Ja podpisałam intercyzę pomimo tego,ze moj mąz wniosł w malzenstwo wiecej pieniedzy. Zycie jest brutalne, czasami intercyza moze Ci uratować tyłek, jak mąz narobi dlugów.

Gość przejrzal cie
na wylot