Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mad girl

Wkurwiacie mnie! powyzywajmy sie!!!żadnych dobrych rad

Polecane posty

Gość mad girl

Myślałam że na tym portalu piszą dojrzałe kobiety jednak to żadkość;/ Jedyne co potraficie doradzić to : "nie wybaczaj, odejdz od niego, nie odzywaj się , facet to świnia i drań najgorszy itp. Jesteście żałose ,zero życia w was. Bez facetów ten świat by był bez sensu,byłyby tylko obgadujące sie nawzajem baby.Jedyne co potraficie to strzelać fochy. Głupie stare baby albo macie sie za wielkie gwiazdy, dziecinada...

Gość ja czytam tylko
nieprawda.Sa fajne kobiety , ktore maja cos wiecej do powiedzenia niz to co Ty wymienilas .

np ja mam duzo do powiedzenia mądrych rzeczy - a teraz do dzieła mozecie mnie pojechac:)

Gość vxcvxvcxvxcvc
odezwał się dominik - idiota na potęgę.

Gość mad girl
vc - czy inny kibel Tylko tyle potraficie pojeżdzać facetów, dlatego tak mało się wypowiadają bo od razu jak facet to znaczy że trzeba go pojechać. Wkurza mnie to bo chciałabym czasem pogadać tu z facetami. Wy baby wszystkie jesteście takie same( we większości)

Gość vxcvxvcxvxcvc
ale ja jestem facetem a dominik jest tu znany na kafe przecież. nikt go tu nie lubi. (raczej)

Gość mad girl
facet czy nie ,jakoś występujesz bez płuciowo

bo tu siedzą same sfrustrowane baby ;] dzięki Bogu ogarnęłam się i nie biorę do siebie udzielanych przez nie "złotych rad". wszędzie tylko plucie jadem i agresja. chociaż nie powiem, czasami zdarzy się jakaś inteligentna wypowiedź :) przez wchodzenie na kafeterię miałam epizody bycia podejrzliwą pindą ale mam to już za sobą. na tym forum można tylko wpaść w kompleksy i paranoje o ile ktoś się szybko nie otrząśnie

Gość dfdgtgtgt
Autrka chyba na real dzis sie bardzo samotna czula ze tak przezywa rozczarowanie virtualem :D

Gość mad girl
Ja wogóle jestem rozczarowana wirtualem jak i realem... Muszę się gdzieś wyrzyć, już zaczełam myśleć o boksie albo czymś takim... Ludzie są jacyś dziwni a laski szczególnie mam tylko jedną przyjaciółkę której ufam, bo dziewczyny są fałszywe. A może mam poprostu pecha