Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_ja_mam_kota

Wy też jesteście przywiązani do kupowania sprzętu określonych firm?

Polecane posty

Podam przykłady : Telewizory, głośniki, dvd , laptop, konsola- tylko Sony Mp 3, głośniki komputerowe- Creative Telefony - nie miałam innego niż Nokia Zegarki - Swatch Lodówka, płyta indukcyjna, piekarnik, mikrofalówka, pralka - Samsung Suszarka do włosów, depilator - Rowenta Drukarki, skanery, aparat cyfrowy, lustrzanka - Canon Jestem strasznie przyzwyczajona do tych firm i nigdy nie kupuje innego sprzętu, tak mam już zakodowane. Czy też tak macie? Jakich firm sprzęt najczęściej kupujecie? Macie swoje ulubione?

Gość Kasiula##22
a takie jak Ty mnie irytuja, farse tu urządzasz kolesiówo? Zalisz sie, czy chwalisz? Och a ja mam odkurzacz elektolux, co Ty na to? a samochód to tylko ford focus, a mp3 nie posiadam suszarka jakaś chinska zwykła za 20 zł...

Gość dwerwrwrere
nie mam tak, az tak swirnieta jeszcze nie jestem.

Nie żale się i nie chwale, oznajmiam i dziele się moją subiektywną opinią, odnośnie najlepszych według mnie firm produkujących dany sprzęt. Jestem również ciekawe czy inne osoby też tak mają i jaka firma jest ich ulubioną. To takie ciężkie? Ludzie tu piszą ,żeby się przywitać, albo informują innych o tym że gotują brokuły, a ja nie mogę napisać tematu na temat sprzętu RTV i AGD?

Gość Kasiula##22
sprząty sprzętami ale bez przesady. Zeby wypisywać to o swoich gadzetach . Nie kazdego stać na takie sprzety

Sory, mogłam pominąć mp3, nie sądziłam ,że może być innym z tego powodu przykro. Najlepiej kurde nie włączać telewizora, bo jeszcze się przypadkowo zobaczy Porsche Dody i się zacznie popadać w kompleksy...

A ja tak nie mam, kupuję to co uważam za lepsze w danej cenie, a nie kieruję się metką. Przecież te Sony, Samsung, Canon... wszystko to jest jedno i to samo. Podzespoły pochodzą z tych samych firm i składają je ci sami mali Chińczycy z miskę ryżu.

Gość Kasiula##22
No to ja mam wszystko oryginalne yyyyy nawet mam farbęna scianie dekoral, gacie tylko atlantica, sprzęt mysliwski to słabo bo tylko hawke, o samochodzie pisałam, paste tylko sensodyne, laptop hp. Fajowo nie? Przepraszam ze nie na temat bo miało być o sprzetach a tu o pascie.

Dobra jak twoim zdaniem miałam wymienić, w czym dana firma jest dla mnie najlepsza skoro nie dałabym nazwy sprzętu? Proszę cię zdystansuj się i przestań być zazdrosna. Dla pocieszania ci powiem, że mam toster z carrefoura.